FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
malo je reći da je maštovit

Brazilski borac svojim potezima oduševio MMA svijet: "Čovjek je heroj. Za Kuću slavnih"

Brazilac Michel Pereira dospio je na naslovnice vodećih MMA portala nakon atraktivne predstave pružene u malo poznatoj organizaciji Road FC.

Michel Pereira (Screenshot)

Prošlog je vikenda u korejskom Seulu održan borilački event pod nazivom Road FC 052, na kojem smo mogli vidjeti nastup jednog vrlo osebujnog borca - Michela Pereire. On je slavio nokautom u drugoj rundi protiv Korejca Dae Sung Kima, ali oko javnosti zaokupio je svojim atraktivnim potezima.

Sa svega 25 godina na svojim leđima, Michel Pereira pravi je šoumen. Njegovi atraktivni, nerijetko i ludi potezi tijekom borbe pravi su hit na društvenim mrežama, a s njima si vjerojatno pokušava "kupiti kartu" za veliku pozornicu. Upitno je bi li svi potezi iz priloženog videa bili legalni u UFC-u ili Bellatoru (vjerojatno ne bi), no sama činjenica da svoje protivnike napada dok radi salto unazad pri skoku s kaveza dovoljno govori o njegovoj atraktivnosti.

Salta, kružni udarci, superman udarci, leteća koljena, odbijanje od kaveza... Kombinacija je to MMA-a i kečera, ali uz male preinake u svojim potezima, Pereira bi mogao biti vrlo popularan borac na velikoj sceni, ako za to dobije priliku.

U dosadašnjoj karijeri odradio je čak 31 borbu te je upisao 22 pobjede i devet poraza. Nakon što je pogledao sažetke borbe, čak je i ugledni MMA novinar Ariel Helwani ustvrdio:

"Ovaj čovjek je junak. Momentalni član Kuće slavnih."

Uostalom, pogledajte i sami odlučite biste li pogledali event s Michelom Pereirom na programu borbi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider