FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte sparing

VIDEO MMA borac visok 168 centimetara ušao u ring s kick-boksačicom od 194 centimetra

Sparing MMA zvijezde Meraba Dvalishvilija i kick-boksačice Katarine Kavaleve privukao je pažnju na društvenim mrežama.

Kavaleva i Dvalishvili (Foto: Screenshot)

Japanski promotori početkom tekućeg milenija često su u svojim promocijama slobodne borbe spajali nespojivo, a to se može reći i za sparing koji su nedavno odradili UFC-ova zvijezda Merab Dvalishvili i kick-boksačica Katarina Kavaleva.

Razlika u spolovima nije ono što je bilo neobično kod ovog sparinga, nego razlika u visini. Naime, UFC-ov borac u bantamu visok je samo 168 centimetara, a njegova suparnica čak 194!

Islam Makhachev i njegov tim VIDEO Ostvareno proročanstvo Khabibovog oca, Makhachev gušenjem savladao Oliveiru i popeo se na UFC tron divider

Iako je izrazita udaračica i nema puno vještina u parteru, s lakoćom je zaustavljala Dvalishvilijeve pokušaje rušenja, a jednom ga je uspjela i podići. Iako je bila riječ samo o dobroj zabavi, njihov zanimljiv okršaj privukao je mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Kavaleva je inače kick-boksačica iz Bjelorusije koja ima i jedan profesionalan boksački meč u karijeri iz kojeg je izašla kao pobjednica. Vidjet ćemo hoće li ovo iskustvo s MMA zvijezdom biti dovoljno da isproba i mješovite borilačke vještine. Sa svoja 194 centimetra visine sigurno bi bila atraktivna izazivačica za neki od pojasa u težim kategorijama ženskog MMA-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider