FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dobra, dobra...

McGregor sprdao Mayweathera zbog nove borbe: ''Što je ovo, Rush Hour 5?''

Conor McGregor u svom je stilu prokomentirao novu borbu Floyda Mayweathera.

Floyd Mayweather i Tenshin Nasukawa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Neporaženi boksački šampion Floyd Mayweather poprilično je iznenadio borilački svijet objavom još jednog privremenog povratka iz mirovine. U ring će ponovo već za manje od dva mjeseca, i to u Saitama Super Areni na novogodišnjem Rizin 14 spektaklu.

Iste večeri bori se i naš Mirko Filipović pa se baš veselimo ovom spektaklu na kojem će nastupiti istinske legende MMA-a i boksa.

Mayweatherov protivnik bit će upola mlađi, 20-godišnji Japanac Tenshin Nasukawa. Radi se o novoj zvijezdi japanskog borilačkog sporta, inače kickboksaču koji ima skor 29-0 te 4-0 u MMA-u.

Nije jedino jasno po kojim će se pravilima boriti, ali to će, kaže Mayweather, naknadno dogovoriti. Najvjerojatnije će to biti neka kombinacija boksa i kickboksa uz modifikacije koje će, naravno, odgovarati američkom boksaču.

Brojne je kritike zaradio Mayweather zbog ove borbe, a mnogi ga i ismijavaju. Jedan od njih je najpoznatiji MMA šoumen Conor McGregor, koji je i posljednja žrtva Amerikančeva niza od 50 pobjeda bez ijednog poraza.

Ludi je Irac u svom stilu ''čestitao'' Mayweatheru zbog nove borbe, a njegove je točne riječi zbog osebujnog govora teško doslovno prevesti.

Ismijao je prvu odjeću koju je Mayweather nosio na predstavljanju borbe upitavši ga je li to odijelo za saunu, a onda ga je upitao i koji je to ''klipan'' pored njega i je li ovo nešto vezano za film Rush Hour 5 spomenuvši Jackiea Chana i Chrisa Tuckera, glumce iz poznatog filmskog serijala.

Iako mu moć u oktogonu sve više kopni, McGregor nas i dalje može barem dobro nasmijati…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider