FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ne treba im ufc

McGregor priprema UFC-u šamarčinu kakva još nije viđena: Dogovorio veliki revanš za prosinac!

Conor McGregor nije mogao dogovoriti veliki meč unutar UFC-a, pa ga je dogovorio u vlastitoj organizaciji protiv Dustina Poiriera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor jedan je od najglasnijih boraca koji u posljednje vrijeme ima puno nesuglasica s UFC-om. Kao posljednji dokaz tome  objavljena je prepiska između njega i predsjednika UFC-a Dane Whitea, u kojem se vidi njegova želja za borbom, ali i manjak interesa kod šefa.

McGregor je objavio prepisku, a White je taj potez okarakterizirao kao najprljavije od svega što je do sada napravio.

Irska superzvijezda u pregovorima je oko boksačkog meča protiv Mannyja Pacquiaa iduće godine, a do tada bi mogao odraditi veliki revanš protiv Dustina Poiriera, s kojim se borio još "davne" 2014. godine.

McGregor je odlučio sam organizirati okršaj protiv Poiriera mimo UFC-a i bilo kakvih drugih organizacija. Riječ je o ekshibiciji koja će zasigurno privući mnogobrojne fanove.

gol expired Odvratno ponašanje UFC prvaka Adesanye nakon pobjede protiv Coste: Procurio video, fanovi u šoku divider

"Ej, brate! Želiš da napravimo dobrotvorni MMA meč? Da nemamo nikakve veze s UFC-om? Donirat ću pola milijuna jednoj od tvojih dobrotvornih udruga. Prodavat ćemo PPV pakete ili napraviti dogovor s nekom TV kućom i surađivat ćemo s drugim humanitarnim udrugama koje su bliske mom srcu. Bit će to isključivo humanitarna ekshibicija", napisao je McGregor i odmah dobio odgovor od Dustina Poiriera.

"Da, idemo to napraviti. Po kojim pravilima ekshibicije se borimo - Marquess ili Queensberry?"

"Borit ćemo se 12. prosinca u Point Depotu u Irskoj. Nema vaganja, kilaža je otvorena, jedinstvena pravila. Organizirat ću put za tebe i obitelj", napisao je bivši UFC-ov prva i još jednom dobio pozitivan odgovor.

gol expired Stipe Miočić se zaredio: Od danas vas može vjenčati najveći UFC-ov teškaš svih vremena! divider

"Pristajem! Idemo! Mnogo će ljudi imati koristi od ovoga."

Conor McGregor i Dustin Poirier našli su se u kavezu UFC-a 2014. godine i tada je McGregor slavio nokautom u prvoj rundi. Iako će ovo biti ekshibicija, navijači će sigurno dobiti pravi spektakl.

Podsjetimo, Poirier je posljednji UFC borac koji se našao u sukobu s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, koji je tvrdio da se Diamond odbio boriti protiv Tonyja Fergusona na programu koji predvode Nurmagomedov i Gaethje, dok on tvrdi da je iznos koji mu je ponuđen bio ponižavajući, ali da se nije odbio boriti kako je to prezentirano u javnosti.

gol expired Miočić poput Posljednjeg Mohikanca: Stipe ostao usamljen na ljestvici UFC prvaka divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Srce ovog Hajduka 🤍

📸Duje Klarić/CROPIX
Novi spektakularan pogodak postigao je Bruno Durdov! 😳

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
2. minuta, prvijenac Ivana Rakitića u SuperSport HNL-u 👏

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Kraj utakmice, pobjeda Dinama u Varaždinu!

Opširnije na ----> https://bit.ly/4dRbq2d