FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na GOL.hr-u i Novoj TV

McGregor i Habib spremni za povijesni okršaj: ''Nitko me ne može zaustaviti''

U noći sa subote na nedjelju Nova TV i GOL.hr donose vam borilački spektakl godine. Dugoiščekivani obračun Connor McGregora i Habiba Nurmagomedova. Za svijet UFC-a dvojbe nema, u pitanju je povijesni okršaj.

Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon gotovo dvije godine, Connor McGregor vraća se u UFC-ov oktogon. Najveća zvijezda slobodne borbe pokušat će uzeti naslov prvaka u lakoj kategoriji iz ruku Habiba Nurmagomedova. Briljantan udarač protiv fantastičnog hrvača u jednom od najiščekivanijih UFC-ovih mečeva u povijesti.

30-godišnji Rus u travnju je protiv Ala Iaquinte osvojio naslov, a uoči najvećeg izazova u karijeri uvjeren je u trijumf. I naglašava slabu stranu svog protivnika.

"Ovo nisu gluposti u McGregorovom stilu ili nešto slično. Cijeli njegov tim bori se jednu ili jednu i pol rundu. A ja sam u jako dobroj formi, kao i mnogi drugi momci koji su legende ovog sporta", rekao je Nurmagomedov.

"Toliko je spreman. Zastrašujuće je koliko se dobro pripremio u posljednja dva mjeseca za ovu borbu. U sjajnoj je formi, zdrav je, mentalno spreman i očekujem njegov fantastičan nastup", izjavio je Habibov trener Javier Mendez.

Protiv McGregora će samo tako moći doći do trijumfa. Jer, karizmatični Irac odlučan je vratiti pojas koji i nije izgubio. Jer, nakon osvajanja naslova protiv Alvareza više se nije borio u UFC-u već samo u boksačkom spektaklu protiv Mayweathera.

"Išao sam oko svijeta i svoje vještine stavio malo sa strane kad sam stupio u boksački ring. Tako da mislim da su mnogi ljudi zaboravili koje vještine posjedujem i zato se veselim da ću se vratiti i još jednom dokazati da sam najbolji borac na planeti u svim kategorijama", poručio je McGregor.

McGregor je u travnju izazvao incident kad je napao autobus u kojem se nalazio Habib, te tražio da se obračunaju.

Do bliskog susreta tada nije došlo, no prije desetak dana prvi su se put gledali oči u oči. Na press konferenciji McGregor je Habiba nazivao štakorom i jazavcem, te nazdravljao viskijem. Provocirajući Nurmagomedova koji je musliman i ne pije alkohol.

"Tjedan dana prije najveće borbe u povijesti UFC-a, ako Alah želi, dobit ćemo ovu borbu. S Alahom na tvojoj strani nitko te ne može zaustaviti. Nikakav irski tim, nikakav irski viski, nitko me ne može zaustaviti", objasnio je McGregor.

Okršaj godine u UFC-u pratite u nedjelju ujutro od 4 sata na GOL.hr-u, te u nedjelju navečer na Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider