FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
postoje i koeficijenti

On se zaista ne šali: "2018., Floyd Money Mayweather, MMA"

Priča o potencijalnom okršaju Floyda Mayweathera i Conora McGregora u oktogonu dobila je svoj nastavak.

McGregor udara Mayweathera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije samo dva dana Floyd "Money" Mayweather zagolicao je maštu boksačkih i MMA fanova kratkim video uratkom na kojem ulazi u oktogon. Danas je, u suradnji s irskom kladionicom Paddy Power, plasiran novi video, u kojem neporaženi boksački prvak ide korak dalje.

"2018., Floyd Money Mayweather, MMA, koji su izgledi Paddy? Koji su izgledi?".

 

Come at the king, you best not miss...

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Spomenuta kladionica bila je sponzor boksačkog spektakla u 2017. godini, kada su se u Las Vegasu ogledali Mayweather i MMA zvijezda Conor McGregor. Slavio je Amerikanac tehničkim nokautom u 10. rundi, a od tada se malo po malo sve više spominje njihov revanš i to u oktogonu.

Baš kao što je bio slučaj kada je McGregor ulazio u boksački ring, mnogi stručnjaci vjeruju da Mayweather nema što tražiti u oktogonu protiv UFC prvaka u lakoj kategoriji.

Paddy Power je već izbacio koeficijent za njihov eventualni meč po MMA pravilima. Na pobjedu McGregora koeficijent je 1.05, a na pobjedu Mayweathera monstruoznih 8.50.

Nakon što je vidio oba videa oglasio se i McGregor:

"Volio bih još jednom odmjeriti snage s Floydom u ringu, ali može i oktogon. Ja sam ušao u njegov svijet, pa bi bilo u redu da i on dođe u moj".

Je li Mayweather ozbiljan u svojim provokacijama ili samo zarađuje džerparac u promoviranju Paddy Powera tek ćemo vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider