FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Strah ili?

Hrgovićev nesuđeni suparnik bježi od njega i želi Kineza: "Prihvatio bih tu borbu sigurno"

Martin Bakole, izgleda, želi zaobići Filipa Hrgovića i odmah napasti Zhilei Zhanga, koji trenutačno drži WBO-ov privremeni pojas u teškoj kategoriji.

Martin Bakole (Foto: Afp)

Kineski teškaški boksač Zhilei Zhang pobjedom protiv Joea Joycea postao je najpoželjnija boksačka "udavača".

Kinez se, izgleda, svima čini kao laka lova, odnosno kao najveći mogući omjer između rizika i dobitka, pa ga mnogi žele kao svog sljedećeg suparnika. Hrgović ga je prozvao jučer, a danas je prozivka stigla i od Martina Bakolea.

Hrgović vs. Zhang Najviši plasman u karijeri: Pobjedom Zhanga protiv Joycea višestruko je profitirao Filip Hrgović divider

Kongoanski boksač, inače nesuđeni Hrgovićev suparnik, odnosno boksač za kojeg se nagađa kako bi mu mogao biti sljedeća borba, izgleda, najradije bi ga zaobišao jer je zatražio borbu sa Zhangom.

"Stotinu posto. Prihvatio bih borbu protiv Zhanga bez razmišljanja. Njegova pobjeda nad Joyceom je fantastična. Ljudi su uživali iako im je vjerojatno bilo žao vidjeti Joycea u tom stanju. Nisu to očekivali, ali ovo je boks, tu je svašta moguće", rekao je Bakole za Sky Sports.

Filip Hrgović i Zhilei Zhang Hrgović kao nikad dosad: "Kunem se očevim imenom, nokautirat ću ga pred milijardu ljudi" divider

"Joyce mu je poklonio tu pobjedu, napravio je ogromnu pogrešku jer je stajao ispred Zhanga. Mislim da ga nije ni shvaćao ozbiljno. Nikad nisam sparirao s Zhangom niti ga poznajem, ali zaustavit ću ga, pružit ću mu težak meč."

Bakole je pak u svojoj zadnjoj borbi pobijedio Tonyja Yoku sudačkom odlukom poslije deset rundi, ali prije Zhanga mu ovaj vikend na megdan stiže Igor Hulk Ševadzuckij, neporaženi Ukrajinac koji je u zadnjem meču pobijedio Kevina Johnsona.

Dobije li Bakole, slijede mu Hrgović ili Zhang.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider