FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
hladnokrvno ubojstvo

Khabibov učenik ubijen s osam hitaca iz pištolja u Mahačkali

Magomedrasul Mutaev (21) hladnokrvno je ubijen u Dagestanu.

Khabib Nurmagomedov (Foto: Afp)

Tragičan incident u Mahačkali u Dagestanu šokirao je MMA zajednicu. Učenik legendarnog Khabiba Nurmagomedova, Magomedrasul Mutaev (21), hladnokrvno je ubijen. Ubio ga je dvije godine mlađi Madyrkhan Kadirkhanov s osam hitaca iz pištolja jer mu je vrijeđao obitelj.

"Kadirkhanov je širio glasine o njegovu ocu nazivajući ga prevarantom, Mutaev mu se osvetio i javno ga ponizio pred većom skupinom ljudi. Međutim, Kadikhanov to nije mogao izdržati i vratio mu je s osam hitaca iz pištolja. Mutaev je inače bio učenik Khabiba Nurmagomedova“, pišu ruski mediji.

Marijan Budimir Došao je do finala Lige prvaka i smatralo ga se budućim trenerom Hajduka, a sad je napustio klub divider

Poslije hladnokrvnog i brutalnog čina ubojica se dao u bijeg, a policija još traga za njim bez uspjeha.

Postoji i druga verzija događaja. Mutaev je navodno gnjusno uvrijedio ženski dio obitelji i pretukao Kadirkhanova pa ga je on odlučio ubiti iz osvete.

Policija još tapka u mraku, posljednji put osumnjičeni je viđen na sigurnosnim kamerama na hipodromu u Mahačkali 30 minuta poslije ubojstva, a nakon tog gubi mu se svaki trag.

Stadion El Alto Odobrena službena nogometna utakmica na više od 4000 metara nadmorske visine divider

Inače, Mutaevu ovo nije prvi put da su ga pokušali upucati. Prošle je godine također napadnut pucnjevima iz vatrenog oružja, a istraga je trajala šest mjeseci i tad je prošao bez ozljeda.

U svojoj debitantskoj profi borbi Mutaev je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Elguna Yusibouva prošli studeni. Trebao se boriti za 20-ak dana protiv Keyvana Razaeija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider