FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sam se ponudio i eto

Ma kakav UFC, neporaženi prvak postaje nogometaš: ''Dobro došao, Khabib''

Khabib Nurmagomedov uskoro bi mogao ispuniti još jedan svoj san.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš poput svojevremeno Mirka Filipovića, koji je zaigrao za svoju Cibaliju u utakmici 2. HNL, i Khabib Nurmagomedov mogao bi ispuniti san. No ne u svojem Anžiju iz Mahačkale, već u FC Kamazu, trećeligašu iz ruske republike Tatarstan.

Od tamo je stigao prvi poziv na Khabibovu javno iznesenu želju da postane nogometaš. Neporaženi UFC-ov prvak u lakoj kategoriji veliki je ljubitelj nogometa, prijatelj s Cristianom Ronaldom i Zlatanom Ibrahimovićem te navija za Real Madrid.

Sam Khabib svoje je usluge ponudio klubovima, a Kamaz se prvi javio. Dagestanac je u Dubaiju trenirao s moskovskim Spartakom, a njegove vještine vidjeli smo nedavno i u jednoj humanitarnoj utakmici.

''Dobro došao, Khabib'', objavio je u svom pozivu ruski trećeligaš koji je odmah gurnuo Khabiba u njihov dres.

gol expired Khabib se uključio u raspravu o tome tko bi pobijedio u tučnjavi Ibre i Lukakua: Ima jasnog favorita divider

Ambiciozni klub najavljuje pohod na vrh te ulazak u FNL, rusku drugu ligu.

''Nudimo ti da kod nas ostvariš nogometni debi. Ovdje je kao u UFC-u, svaku utakmicu igramo na pobjedu i imamo velike ambicije'', hvale se u Kamazu.

Šala ili ne, pozvali su ga u svoj kamp na trotjedne pripreme u Novorossiysk. Taj malo poznati klub već je napravio puno na svojoj promociji ovim pozivom, a Khabibov pozitivni odgovor učinio bi ih planetarno poznatima.

''Već smo ti pripremili dozvolu, treba nam samo datum'', poručili su snalažljivi Rusi.

Khabib se vjerojatno šalio kada je svoje usluge ponudio nogometnim klubovima, no tko zna, možda se poput Usaina Bolta odluči malo zabaviti u profesionalnom nogometu. Predsjednik UFC-a Dana White vjerojatno bi bio u nevjerici da se to dogodi...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider