FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Poslije tri godine

Najuspješniji hrvatski boksač u prošloj godini vraća se u profesionalni ring i već ima borbu

Ima dogovoren profesionalni meč u Miamiju 11. veljače 2022. godine i već ovoga tjedna putuje u Ameriku, a po dolasku na Floridu saznat će i ime prvog potivnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najuspješniji hrvatski boksač prošle godine Luka Plantić (25), koji se borio u osmini finala poluteške kategorije na Olimpijskim igrama u Tokiju i na Svjetskom prvenstvu u Beogradu, ove godine oprobat će se ponovo u profesionalnom ringu.

gol expired Neporaženi Kinez izaziva Hrgovića: "On nije bauk, a ja sam spreman i želim postati svjetski prvak!" divider

Naš višestruki prvak Plantić još je 2014. godine bio juniorski prvak Europe, te juniorski viceprvak svijeta, a osvojio je i broncu na Olimpijskim igrama mladih 2014. godine u Kini.

Prije tri godine borio se u profesionalnom ringu i upisao tri pobjede u tri nastupa u Njemačkoj. Sada ima dogovoren profesionalni meč u Miamiju 11. veljače 2022. godine i već ovoga tjedna putuje u Ameriku, a po dolasku na Floridu saznat će i ime prvog potivnika.

gol expired Babić poludio zbog Hrgovićevih riječi: "Ne zanima me novac, razbit ću mu facu kad se sretnemo!" divider

Profesionalne borbe u Miamiju organizira proslavljeni kubanski trener Pedro Luis Diaz Benitez, jedan od najcjenjenijih boksačkih trenera u svijetu koji nosi i titulu doktora sportskih znanosti. Pedro Diaz u početku profesionalne karijere trenirao je i našeg brončanog olimpijca (Rio 2016.) Filipa Hrgovića, pa je već boravio i u Hrvatskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider