FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ovo bi bio pravi meč

Neporaženi Kinez izaziva Hrgovića: "On nije bauk, a ja sam spreman i želim postati svjetski prvak!"

Hrvatski boksač Filip Hrgović još uvijek ne zna ima svog idućeg suparnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tko će biti idući suparnik Filipa Hrgovića? Pitanje je to na koje odgovor ne zna niti naš boksač niti njegovi promotori.

Nakon Kubanca Luisa Ortiza, meč s Hrgovićem odbio je i Novozelanđanin Joshua Parker.

Takav slijed događaja, jedna pa druga odbijenica, povećao je šanse da se Hrgović u ringu nađe sa Zhangom Zhileijem.

Ovaj 38-godišnji Kinez neporažen je u teškoj kategoriji (24 meča, 23 pobjede i jedan neriješen ishod) i u 2022. godini traži ozbiljne izazove. Njegov cilj je borba protiv nekog vrhunskog teškaša kako bi s trijumfom u tom meču mogao dobiti priliku da se bori za naslov svjetskog prvaka.

"Ne razumijem zašto vrhunski teškaši to odbijaju. Hrgović nije bauk, dao sam do znanja da ću, ako se moje ime pojavi u kombinacijama, istupiti i ući u ring."

gol expired Babić poludio zbog Hrgovićevih riječi: "Ne zanima me novac, razbit ću mu facu kad se sretnemo!" divider

Zhang, koji je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojio srebrnu medalju, rekao je da je, ako i ne dođe do obračuna s Hrgovićem, spreman za bilo koje od velikih imena.

"Vrijeme prolazi, a ja ne postajem ništa mlađi. Stoga sam rekao svom promotoru da želim napraviti veliki korak. Joseph Parker, Dereck Chisora… Moj krajnji cilj je postati svjetski prvak i trebaju mi borbe koje će me dovesti na taj put. Borit ću se protiv bilo koga, želim veliku priliku i sve što tražim je pravedna naknada, sad sam spreman", poručio je Zhang.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider