FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"djedica" je i dalje u formi

Spektakularni povratak Luisa Ortiza: Nakon 46 sekundi i s tek trećim udarcem nokautirao suparnika

Luis Ortiz pobjedio je Alexandera Floresa nakon što je doživio dva razočaravajuća poraza u borbama za titulu prvaka svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kubanski boksač Luis Ortiz (41) vratio se 12 mjeseci nakon drugog poraza od Deontaya Wildera u borbi za naslov prvaka svijeta, i to na spektakularan način. Trebalo mu je svega 46 sekundi da slavi protiv Alexandera Floresa, čime je najavio novi napad na titulu.

Ortiz je bez primljenog udarca te s tek trećim zadanim natjerao Floresa da padne, odnosno suca da prekine dvoboj. Kubanac je snažnim udarcem u tijelo nanio toliku štetu da se američki boksač nije mogao pribrati do kraja sudačkog odbrojavanja.

Komentatori su ostali iznenađeni raspletom borbe od koje su mnogo očekivali, a brojni su se fanovi pitali je li se Flores ozlijedio odmah na početku borbe pa je to razlog njegova odustajanja.

gol expired Sjajne vijesti za Hrvatsku: Informacija iz Italije o koronavirusu bila je lažna uzbuna divider

Što god da bilo od navedenog, Ortiz je ponovno u kombinacijama za napad na titulu WBC prvaka, koju sada drži Tyson Fury, a ne više jedini boksač koji je pobijedio Ortiza - Wilder.

Umjesto Furyja Ortiz je nakon pobjede prozvao Andyja Ruiza i tražio meč protiv čovjeka koji je nedavno bio na tronu teške kategorije, nakon što je šokantno pobijedio Anthonyja Joshuu.

Pobjeda u tom meču sigurno bi ga dovela do meča za titulu prvaka svijeta, s obzirom na to da je već godinama u samom boksačkom vrhu, neovisno na poznije godine svoje karijere.

gol expired Informacija procurila iz Barcelone: Neymar prelomio gdje želi nastaviti karijeru divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX