Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
to bi bio skandal

Sjajne vijesti za Hrvatsku: Informacija iz Italije o koronavirusu bila je lažna uzbuna

Hrvatski nogometaši ipak neće biti zakinuti za neigranje trojice reprezentativaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Italiji se jučer pojavila informacija kako reprezentativci mnogih zemalja neće imati pravo napustiti svoje klubove kako bi se spriječilo širenje koronavirusa u istima. Prvo lokalno zdravstveno tijelo koje je spriječilo igrače da se pridruže svojim reprezentacijama bila je Firenza, koja je igračima Fiorentine zabranila napuštanje grada nakon što je Jose Maria Callejon bio pozitivan na koronavirus.

Kasnije u nedjelju popodne, druge lokalne zdravstvene vlasti u Italiji spriječile su igrače da napuste zemlju i pridruže se svojim reprezentacijama.

No izbornik Zlatko Dalić je odahnuo. Milan Badelj iz Fiorentine te Marcelo Brozović iz Intera čak su prije okupljanja u Istanbulu stigli u Zagreb, a u Tursku će, gdje Hrvatska u srijedu igra prijateljski ogled, stići i Ivan Perišić.

gol expired Španjolska bruji o penalima protiv Reala, morali su se sjetiti legendarnog podviga rekordera iz Hrvatske divider

Vatrene u izravnim prijenosima na Novoj TV i gol.hr-u čekaju tri utakmice u svega sedam dana. Nakon prijateljskog ogleda u Istanbulu protiv Turske, hrvatski nogometaši igraju u subotu u Švedskoj u Ligi nacija, a to natjecanje zatvaraju u utorak 17. studenog u Splitu protiv Portugala.

U velikom je strahu zbog ove vijesti bila i reprezentacija Srbije, koja u četvrtak igra u Beogradu odlučujući ogled protiv Škotske za plasman na Euro, i to u skupinu s Hrvatskom, Engleskom i Češkom. No očito su Talijani pustili vrhunske nogometaše u svoje reprezentacije jer bi takva zabrana izazvala pravi skandal u nogometu.

Vatrene muče ozljede

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider