FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
novi veliki projekt

Tko je najluđi na Balkanu? ''Znaš kad bi mene žena pustila na Zrće ako ne ovako, nikada''

U emisiji Lucky Punch bilo je govora i o novim MMA događajima u Hrvatskoj.

U najnovijem izdanju emisije Lucky Punch nije bilo govora samo o UFC spektaklu koji nas čeka ovog vikenda te onima u srpnju i kolovozu već i o domaćim MMA zbivanjima.

Krajem srpnja na plaži Zrće dogodit će se hrvatska verzija Fight Islanda, na kojem ćemo vidjeti okršaj Ivice Truščaka i Vase Bakočevića na FNC 3 eventu.

Osim toga Dražen Forgač, čovjek koji je na čelu American Top Teama u Hrvatskoj i koji je organizator spomenutog Fighting Islanda, pokreće projekt za mlade borce pod nazivom Armagedon.

Pokreće se najbolji projekt za mlade borce u regiji 

"31. srpnja na Zrću na poznatoj plaži očekuje nas FNC 3 event na kojem će nastupiti najbolji borci na Balkanu. Od najpoznatijih imena mogu spomenuti obračun Ivice Truščaka i Vase "Psihopate" Bakočevića, koji će biti zanimljiv svim MMA fanovima", kazao je Forgač, pa otkrio pojedinosti oko projekta Armagedon.

"Projekt Armagedon je najbolje što se dogodilo MMA sportu ikada u regiji. Moja je ideja da sve najtalentiranije borce iz regije stavim u jedan turnir u četiri kategorije, po osam boraca u kategoriji, i oni će se kroz tri kola boriti za titulu Armagedon prvaka. Isto tako, najtalentiraniji borac turnira dobit će ugovor s poljskom KSW organizacijom, a tko će on biti odlučit će spomenuta organizacija", otkrio je voditelj ATT-a u Hrvatskoj.

Stručni komentator Nove TV dobio dobar razlog za bijeg na Zrće

Voditelj Lucky Puncha Vlado Boban konstatirao je da je ovo sjajan projekt za mlade borce, na što mu je Zelg odgovorio "dobra stvar za mlade borce? Dobra stvar za trenere", a potom pojasnio svoj komentar.

"Znaš kada bi mene žena pustila na Zrće da nema ovog eventa? Nikada", kazao je Zelg, a Boban mu dobacio:

"Jedva te u muzej pusti."

"Ovako sam ja nazvao Forgača, dogovorio da mi sredi jedan meč tako i moj borac je dobio poziv. Tako da idemo tamo... sportski", naglasio je Zelg, no nekako sumnjamo da mu je Vlado Boban u potpunosti povjerovao.

Psihopata i Truščak poput Masvidala i Diaza za BMF pojas

Okršaj Bakočevića i Truščaka bit će ujedno za BMF pojas. Podsjetimo, UFC je organizirao borbu između Natea Diaza i Jorgea Masvidala za BMF pojas, odnosno za pojas "baddest motherfuckera", a na Zrću ćemo vidjeti okršaj za pojas "Balkan motherfuckera".

Što nas sve očekuje na domaćoj MMA sceni ovog ljeta i tko su najbolji borci u regiji do 70 kilograma pogledajte u priloženom videu.

POGLEDAJTE NOVO IZDANJE LUCKY PUNCHA: KAKVA ĆE BITI TAKTIKA MIOČIĆA PROTIV CORMIERA?

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider