FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Najbolja UFC najava

Lucky Punch rasprava: Je li Fedor uistinu najveći, povratak McGregora i tko je kriv u slučaju Platak?

Pogledajte novo izdanje Lucky Puncha.

U novom izdanju našeg borilačkog magazina najavili smo UFC 284 u Perthu kojeg možete gledati uživo na gol.h-u ove nedjelje od 4 ujutro.

Na ''pound for pound'' ljestvici, onoj koja rangira najbolje borce UFC-a bez obzira na kategoriju, sudaraju se broj 1. i broj 2., Aleksandar Volkanovski i Islam Makhachev

Detaljnu najavu ovog spektakla napravili su Zelg Galešić, Igor Pokrajac i Vlado Boban u Lucky Punchu koji vrvi od zanimljivih rasprava o najaktualnijim događajima iz svijeta, ali i Hrvatske.

Zelg se vratio u oktogon kao naš glavni taktički mag za novo izdanje MMA škole.

Može li Volkanovski braniti hrvanje Makhacheva koji ima čak 70 posto uspješnosti rušenja i može li parirati fizički superiornijem suparniku? Donosimo detaljnu analizu.

Je li Fedor najveći?

Nakon povlačenja Fedora Emelianenka povela se i rasprava najvećim teškašima svih vremena. Ekipa Lucky Puncha dala je svoj Top 5 najboljih boraca.

Nudimo naravno naše prognoze za sve parove UFC 284 u Perthu. Poseban naglasak stavili smo na novu velterašku zvijezdu Jacka Della Maddalenu.

Conor McGregor se vraća u akciju, i to protiv opasnog Michaela Chandlera. Što očekuju naši stručni sukomentatori?

Nažalost, tjedan iza nas obilježio je slučaj ''Platak''. Što o cijeloj situaciji u kojoj je sudjelovao talentirani amaterski teškaš Tiril Luka Abramović kažu Zelg i Igor?

Posjetili smo i amaterski turnir FNC-a i provjerili tko je budućnost hrvatske slobodne borbe.

Pogledajte novi Lucky Punch u priloženom videu i zagrijate se za ono što nas čeka ove nedjelje ujutro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider