FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Potpuni kaos u ringu

VIDEO Danis izgubio diskvalifikacijom od Paula, poslije meča pokušao izazvati kaos kao na okršaju Conora i Khabiba

Logan Paul pobijedio je Dillona Danisa.

Paul i Danis (Foto: Profimedia)

Boksački meč YouTube zvijezde Logana Paula i najvećeg MMA i grappling lajavca na kugli zemaljskoj, Dillona Danisa, završio je očekivano – pobjedom youtubera koji je bivšu zvijezdu jiu-jitsua imao na korak od poraza, međutim Danis se počeo izmotavati zbog čega je borba prekinuta.

Danis se pri kraju borbe odbijao boriti po boksačkim pravilima i pokušavao je oboriti svog suparnika zbog čega je borba na koncu zaključena diskvalifikacijom. Unatoč tome Logan je bio jako blizu pobjedi jer je svog suparnika apsolutno nadboksao gotovo 20 naprema jedan u udarcima.

gol expired Ivan Erslan nokautiran u KSW-u: Poljak ga je iznenadio paklenim desnim krošeom divider

Kaos poslije borbe pogledajte OVDJE.

Poslije zadnjeg gonga Danis je pokušao udariti zaštitara prije nego li je čudo tjelesa uletjelo u ring pokušajući ih razdvojiti. Danis je, podsjećamo, bio jedan od ključnih aktera kaosa koji je nastao poslije legendarnog meča za UFC pojas u lakoj kategoriji između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova.

Danis je naime isprovocirao Khabibov skok iz oktogona u publiku odakle ga je Danis, tad McGregorov grappling trener, provocirao po završetku borbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider