FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stigao s razlogom

Overeem snima dokumentarac u Hrvatskoj: ''Imam posebnu vezu sa Splitom''

Alistair Overeem jučer je posjetio grob K-1 legende Branka Cikatića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC i K-1 legenda Alistair Overeem svoj odmor provodi u Hrvatskoj sa suprugom i dvjema kćerima. No nije to klasični odmor jer osim uživanja u moru i suncu te znamenitostima, Nizozemac naporno trenira za svoj sljedeći meč koji je na rasporedu početkom rujna.

Otkrio je to Slobodnoj Dalmaciji, koja je provela s njim jučerašnji dan kada je posjetio grob svog poznanika i prvog osvajača K-1 Grand Prixa Branka Cikatića.

''Branko je bio velika faca u kick-boxingu. Uglavnom sam ga sretao u društvu Petera Aertsa'', rekao je Overeem, osvajač posljednjeg K-1 Grand Prixa, koji se održao u Japanu.

gol expired Overeem posjetio grob hrvatske ikone: "Izgubili smo nevjerojatnu legendu" divider

Overeem je nakon Dubrovnika stigao u Split, gdje se susreo sa svojim prijateljem i trenerom Antom Bonačićem. On je pripremao i Ivaniševića za Wimbledon, a predstavljao je i Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Sydneyju kao član sprinterske štafete.

Bonačić i Overeem upoznali su se davnih dana na Hvaru, a s Nizozemcem je bio i kada je on 2011. godine pobijedio Brocka Lesnara u UFC-u. Sada ga u Parku mladeži opet kondicijski priprema za meč 5. rujna.

''Ante me ubija vježbama, ali imamo i nešto slobodnog vremena za odmor. Evo, i danas imam slobodan dan, a imali smo trening'', smije se UFC-ov teškaš koji obožava Hrvatsku te bi u Splitu mogao napraviti i kamp.

''Imam posebnu vezu sa Splitom, vidjet ćemo, možda uspijemo nešto organizirati. Planiram stvoriti svoj tim, raditi s borcima. Bit ću trener, imat ću oko sebe nekoliko pomoćnika i raditi na razvijanju novih boraca'', otkrio je Slobodnoj.

S Overeemom je i mala snimateljska ekipa pa će njegov boravak u Hrvatskoj biti zabilježen i u dokumentarcu koji se o njemu snima.

''Žena i djeca su sa mnom, idemo na večere, družimo se, uživamo u svemu. Sve je otvoreno, grad je prelijep, ne osjeti se korona kao u nekim drugim krajevima svijeta, sviđa mi se to.''

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider