FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
The Reem uživa na stradunu

UFC legenda na društvenim mrežama promovira Dubrovnik: Overeem se pohvalio fotografijama

Alistair Overeem pohvalio se s nekoliko fotografija iz Dubrovnika na profilima svojih društvenih mreža...

U utorak u popodnevnim satima dubrovačkom starom jezgrom prošetao je jedan od najvećih MMA boraca svih vremena - Alistair Overeem. 

On se prošetao po polupraznom Stradunu i očito uživao što nema gužve, Stigao je u pratnji obitelji, supruge Danielle Toele i dvije kćerkice.

gol expired UFC legenda stigla u Dubrovnik i prošetala praznim Stradunom divider

U poslijepodnevnim satima se na profilima društvenih mreža pohvalio s par fotografija iz kafića i u društvu trojice muškaraca koji su ga prepoznali i poželili se s njime fotografirati. Sudeći prema njihovim izrazima lica, zauvijek će pamtiti ovaj dan...

Iako je u svibnju proslavio 40. rođendan i zagazio u peto desetljeće života, legendarni Overeem ne odustaje od cilja koji si je zadao: naslova prvaka u teškoj kategoriji u UFC-u.

Diletta Leotta (Instagram) Najpoznatija nogometna plavuša novom fotkom isprovocirala i Ibrin komentar divider

Taj pojas trenutačno drži Stipe Miočić koji će 15. kolovoza kompletirati trilogiju i razračunati se s Danielom Cormierom.

Overeem je na čekanju i to ne baš u prvom redu jer trenutačno se na službenoj ljestvici teške kategorije nalazi na sedmom mjestu, premda je u posljednje četiri borbe upisao tri pobjede.

Nesretni poraz od Jairzinha Rozenstruika probudio je u njemu samo dodatni motiv da još jednom krene u operaciju osvajanja titule prvaka. 

gol expired UFC-ova senzacija Jairzinho brutalno nokautirao Overeema: Odvalio mu je komad usne! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider