FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Osvrnuo se i na tehniku

Legendarni Foreman o najboljem udaraču svijeta: ''Lakoćom može pobijediti Furyja, još kad bi imao izvedbu poput Tysona''

Legendarni boksač George Foreman prokomentirao je rivalstvo između Tysona Furyja i Deontaya Wildera, osvrnuvši se i tehniku bivšeg WBC prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treća borba između Tysona Furyja i Deontaya Wildera definitivno je jedan od većih sportskih događaja koji je odgođen zbog panedmije koronavirusa.

Prema zadnjim informacijama, velika trilogija trebala bi se održati 3. listopada, ali situacija u svijetu je takva da ni taj termin nije siguran. No bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji George Foreman smatra da bi WBC-ov pojas lako mogao ponovno promijeniti vlasnika.

"Imao sam ugodan razgovor s Wilderom. Pričali smo jer sam i ja bio u poziciji gdje sam neočekivano izgubio u borbi za naslov. Znam kroz što Wilder prolazi i on će morati živjeti s tim porazom od Furyja. A ja mu mogu pokazati kako da s tim živi, ali i da se vrati još bolji. Puno smo pričali o tome i vjerujem da ga Wilder može pobijediti i to s lakoćom. Dajte mu priliku i pokazat će vam", izjavio je Foreman u razgovoru koji prenosi The Sun.

Wildera mnogi nazivaju jednim od najjačih udarača u povijesti boksa, a nekima je i na samom vrhu te ljestvice.

"Dobar je Wilder, ali još nije blizu borcima poput Joea Lewisa, Joea Fraziera i Mikea Tysona. Još nije blizu jednog takvog priznanja. Po meni, potrebna mu je jedna onakva izvedba kakvu je Mike Tyson imao protiv Trevora Berbicka. Čovječe, kad sam vidio taj meč... Pomislio sam si - 'ovaj tip je noćna mora'", poručio je Foreman.

gol expired Bivši košarkaš objavio snimku: Tvrdi da u Srbiji ne smiješ više biti ni u svojoj garaži divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider