FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dvije pobjede i poraz

KSW 61: Erslan i Stošić slavili u prvoj rundi, Pejić izgubio gušenjem

Pejić izgubio u sunaslovnoj borbi, Erslan se vratio na pobjednički put, a Stošić će napasti titulu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsko-srpska ekspedicija predvođena šefom zagrebačkog ATT-a Draženom Forgačem Forgyjem vraća se iz posljskog Gdanjska s priredbe KSW 61 podijeljenih emocija.

Ivan Erslan vratio se na pobjednički kolosijek tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv iskusnog Przemyslawa Mysialaa. U prošlom meču izgubio je borbu za titulu u poluteškoj kategoriji, ali ovaj put pokazao je da ga s pravom smatraju jednim od najboljih u ovoj kategoriji u najboljoj europskoj promociji mješovite borbe.

Pejić izgubio poslije čudnog rušenja

Nažalost, Filip Pejić nije uspio spojiti dvije pobjede zaredom u KSW-u i u sunaslovnoj borbi večeri izgubio je gušenjem od Salahadinea Parnassea u drugoj rundi. Nitro je u prošlom posjetu Poljskoj zabilježio pobjedu drugim najbržim nokautom u KSW-ovoj povijesti, međutim ovaj će ga poraz ponovo vratiti korak unatrag. Pejić doista nije imao sreće, Parnasse ga je čudno oborio, uzeo mu leđa i zatim ugušio...

Najbolji srpski teškaš Darko Stošić prihvatio je borbu protiv Michala Kite prije samo dva tjedna i rutinski potvrdio svoj skorašnji okršaj za naslov. Kita je legao već u prvoj rundi poslije sjajnog Stošićevog udarca šakom preko glave te lansirao Srbina u borbu protiv aktualnog prvaka Phila De Friesa. Ona bi se po svemu sudeći trebala dogoditi na eventu u Puli u rujnu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider