FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Dominacija

VIDEO Chimaev dohvatio Hollanda za struk, oborio i završio bez primljenog udarca

Khamzat Chimaev dobio je novog protivnika 24 sata uoči početka eventa, ali bilo mu je svejedno i već u prvoj rundi ugušio je Kevina Hollanda na UFC-u 279.

Čečenski borac sa švedskom adresom Khamzat Chimaev izazvao je pravi kaos uoči početka ovog eventa, zbog čega mu je UFC morao promijeniti protivnika i dao mu Kevina Hollanda te ga prebacio u sunaslovnu borbu, a središnju borbu večeri UFC-a 279 prebacio na Natea Diaza i Tonyja Fergusona.

Ali, Boržu je bilo svejedno. Uspio je provesti svoj plan u djelo od prve minute borbe i natjerao Amerikanca na predaju već u prvoj rundi.

12. pobjeda u karijeri

Chimaev u svojoj 12. borbi u karijere nije odstupio od provjerene taktike i neumoljivim hrvanjem uspio je slomiti svojeg suparnika. Na samom početku prve runde uhvatio ga je za struk i nije puštao. Holland se dvaput uspio dići na noge, ali treći put upao je u polugu švedskog borca i sredinom runde morao se predati. Chimaev se poslije borbe uhvatio mikrofona uz zaglušujuće zvižduke publike i nastavio prijetiti svima. Dovedite mu sljedećeg, njemu nije briga.

Poslije rata u tri runde s Gilbertom Burnsom, Chimaev je nastavio s pobjedama bez primljenog udarca, jedino ga je Brazilac odvukao do kraja borbe, a Holland je prošao kao i sve njegove dosadašnje žrtve.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider