FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav sin

Odbio nevjerojatnih 100 milijuna dolara zbog obećanja majci, svi čekaju da se ona predomisli

Bivši UFC prvak Khabib Nurmagomedov navodno je odbio 100 milijuna dolara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarnog i nepobjedivog UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova nemamo priliku često čuti, no zato je tu vrijedni Ali Abdelaziz, njegov menadžer koji voli biti u centru pažnje. Sada je izjavom još jednom privukao pozornost jer je ispalio informaciju koja je mnoge ostavile u čudu.

Svi znamo kako je Khabib čovjek od riječi, no da je odbio čak 100 milijuna dolara, u to mnogi nisu skloni povjerovati.

Abdelaziz je rekao kako je Khabib odbio ni više ni manje nego 100 milijuna dolara koje mu je navodno ponudio Floyd Mayweather za njihov boksački meč koji se jedno vrijeme najavljivao. No svi znamo za priču kako se Dagestanac umirovio zbog obećanja danog majci.

Khabibov menadžer tu je informaciju ispalio u emisiji ''Hotboxin’ with Mike Tyson'' otkrivši pritom da ga je opet zvao Dana White, koji ne odustaje od povratka bivšeg prvaka. UFC-ov predsjednik jednostavno ne može prežaliti financijski potencijal koji Khabib još uvijek ima.

''Prije dva tjedna ili desetak dana nazvao me Dana White i rekao kako želi da se Khabib bori sa Georgesom St-Pierrom u borbi u kojoj ulog neće biti titula. Ja volim Georgesa, on je moj prijatelj, čekali smo ga godinama, vraća se, ne vraća se… I sad se kao želi boriti s Khabibom?'' ispričao je Abdelaziz.

''Ali znate što, Khabibu je nakon umirovljenja ponuđeno 100 milijuna dolara za borbu s Mayweatherom. 100 milijuna. Pitajte Floyda, pitajte bilo koga. I Khabib je odbio zbog obećanja majci, ali je rekao 'možda' ako mu se majka predomisli. No zasad ne'', otkrio je menadžer.

Khabibova majka nakon smrti njegova oca zatražila je od sina da se prestane boriti, no ako se predomisli, povratak je itekako moguć. Ta priča sigurno nije završena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider