Nešto malo više od tri tjedna nakon smrti svog oca Khabib Nurmagomedov vratio se treninzima. UFC-ov prvak lake kategorije odradio je prvi trening nakon što mu je od komplikacija uzrokovanih zarazom koronavirusom preminuo njegov prijatelj, trener i otac.

Fotografije s njegovog prvog treninga objavio je njegov menadžer Ali Abdelaziz, a potom je iste na svom Instagram storyju pustio i sam Khabib.

Bio je prvi od mnogih preostalih treninga u svojoj zemlji koje će Khabib odrađivati do kraja svoje borilačke karijere. 

Još je uvijek nepoznato kada će se Khabib vratiti i braniti pojas UFC prvaka protiv Justina Gaethjea. Trebalo se to dogoditi 19. rujna, no to će se, s obzirom na okolnosti, malo teže sada dogoditi. Abdelaziz je u jednom razgovoru s novinarima rekao da se Gaethje, dok čeka da se Nurmagomedov oporavi, može obračunati s McGregorom.

Recimo i da je društvenim mrežama počeo kolati video s najboljim dijelovima nagledanije borbe u povijesti UFC-a između Nurmagomedova i Conora McGregora, iz jednog sasvim drugačijeg kuta. Video je često podijeljen u tri prozora na kojem se vide borci i oba kuta zajedno sa savjetima, emocijama i svime što ide uz to.

Video možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay ready

A post shared by Ali (@aliabdelaziz000) on