FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo na gol.hr

Hoće li Trump presuditi dosad neporaženoj UFC zvijezdi?

Ove nedjelje ujutro po hrvatskom vremenu očekuje nas spektakularni UFC 209 koji UŽIVO možete gledati na GOL.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji UFC-a ove nedjelje dolaze na svoje. GOL.hr će putem live streama izravno prenositi UFC 209 spektakl iz Las Vegasa na kojem ćemo vidjeti dvije borbe za pojas. Glavna borba večeri je revanš prvaka Tyrona Woodleyja i Stephena Thompsona u velteru, a odmah do nje je i meč za privremeni naslov u lakoj kategoriji između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona.

Upravo je ta borba dobila vruće zagrijavanje nakon što američke vlasti nisu izdale radnu vizu ocu borca iz ruske Republike Dagestan gdje 83 % stanovništva čine Avari koji su muslimanske vjere. Abdulmanap Nurmagomedov tako je postao žrtva nove imigracijske politike američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je uveo strog režim prema ljudima koji žele ući u SAD, a stižu iz muslimanskih zemalja.

Khabib Nurmagomedov navikao je imati u kutu svog oca, čovjeka koji se brine za njegovu karijeru i koji dosad nije imao problema s ulaskom u Ameriku. Njegov sin će biti bez velike potpore, ali će imati dodatni motiv protiv Fergusona kojem se ne bi htjeli naći u koži.

Kojem se obračunu na UFC 209 najviše veselite (nedjelja, 4:00 uživo na GOL.hr)?

Ukupno glasova:

Pobjeda donosi McGregora

Pobjednik ovog dvoboja dobit će priliku kasnije ove godine boriti se za pojas prvaka lake kategorije protiv najveće zvijezde današnjice Conora McGregora, naravno ukoliko se Irac odluči po prvi puta braniti neki pojas u karijeri.

''Ovo će biti najveća borba u povijesti ove kategorije'', poručio je Dagestanac nakon što je stigao u Las Vegas.

''Ušao sam Tonyju u glavu i malo je nervozan, kao i svi moji protivnici. Jedva čekam da se otvore vrata kaveza.''

Nurmagomedov nikad nije izgubio u MMA karijeri, a vidjet ćemo hoće li za njegov prvi poraz u 25 borbi djelomično biti zaslužan i sam američki predsjednik.

Glavni program UFC 209 spektakla gledajte ove nedjelje UŽIVO od 4:00 na GOL.hr-u te u večernjem terminu na Novoj TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider