FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ok, to je puno

Khabib javno otkrio UFC-u cijenu za koju bi se vratio, mnogi u nevjerici

Khabib Nurmagomedov iznio je cijenu povratka u UFC.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White nije odustao o Khabiba Nurmagomedova kao borca. Dagestanac se oprostio u listopadu nakon pobjede nad Gaethjeom, ali UFC ga još uvijek tretira kao svog prvaka lake kategorije, dok White svako malo baci udicu navijačima tvrdnjom kako vjeruje u makar još jednu borbu.

I sam Khabib nedavno je najavio sastanak s prvim čovjekom UFC-a, no predviđa se kako će razgovor prvenstvo biti vezan za suradnju ruske organizacije Eagle FC, koju je Nurmagomedov nedavno kupio i dao joj to ime.

Također, Khabib će se brinuti za karijere mnogih boraca iz Dagestana i općenito kavkaskih ruskih republika.

No sigurno će se na tom sastanku spomenuti i mogući Khabibov povratak u oktogon. Britanski tabloidi, ali i madridska Marca te još neki mediji u Europi prenose njegovu izjavu o mogućem povratku.

gol expired Prije točno tri godine borilački svijet ostao je u šoku nakon (po mnogima) najbrutalnijeg nokauta u povijesti MMA-a divider

''Ako se odlučite završiti nešto, onda to i napravite. Najvjerojatnije će mi Dana ponuditi određeni novac. Ako to bude 100 milijuna dolara, onda će to biti jako teško odluka. Vidjet ćemo što misli o tome'', prenose mediji Khabibovu izjavu.

''Tema mog povratka je nešto što će me pratiti do kraja života'', rekao je Dagestanac.

Conor McGregor i Dustin Poirier bore se 23. siječnja, no Khabib tvrdi kako ni jedan ni drugi nisu mogući protivnici u velikom povratku jer ih je glatko pobijedio.

Poruka Dani Whiteu je poslana. Nikad nitko u UFC-u nije toliko zaradio od jedne borbe, no za sve postoji prvi put. Vidjet ćemo hoće li White zagristi ili ima svoju računicu. Sigurni smo da ima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider