FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratim ga i zvao me, ali...

Khabib konačno otkrio zašto još nikad nije gostovao u podcastu Joea Rogana

Dagestanac prati najslušaniji svjetski podcast često, Rogan ga je zvao, ali kaže kako ima razlog zbog kojeg još nije otišao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

MMA legenda Khabib Nurmagomedov jedan je od najstrašnijih ljudi na svijetu, bivši neporaženi borac i nekadašnji prvak u lakoj kategoriji UFC-a kroz godine je izrastao u jednu od najzanimljivijih ličnosti u borilačkom sportu, izvan oktogona i u njemu, međutim nikako da završi u slavnom podcastu Joea Rogana.

Mnogi su se zapitali zašto ga nema pred mikrofonom najpoznatijeg MMA komentatora i autora najslušanijeg podkasta na svijetu s obzirom da su se u isto vrijeme uspeli na vrh i da su dobri prijatelji te se međusobno izuzetno poštuju, a Khabib je konačno dao odgovor na to pitanje.

UFC 265: Lewis - Gane UFC ima novog privremenog teškaškog prvaka: Gane prekinuo Lewisov savršeni niz u Houstonu i zakazao okršaj s Ngannouom divider

Često ga pratim, ali...

"Pratim često podcast Joea Rogana,“ priznao je Khabib i otkrio kako se također navukao na njegovu emisiju koja je na YouTubeu postala društveni fenomen, a nedavno se prodala na platformu Spotify za preko stotinu milijuna dolara.

"Pozvao me već nekoliko puta i jako želim ići, ali još nisam spreman. Želim poboljšati engleski jezik kako bi lakše objasnio ljudima što želim reći. Na ruskom to mogu kad god želim, ali na engleskom još imam jezičnu barijeru. Kad budem srpeman, nazvat ću ga i doći u goste,“ obećao je.

Rogan proslavio njegovo "mljevenje"

Khabib i Rogan inače imaju jako dobar odnos kao borac i komentator, Rogan je u standardan govor uveo kolokvijalni izraz "mljevenje“ za hrvačku dominaciju kojom je dangestanski borac uništavao svoje suparnike. Njegov je podcast ugostio neke od najvećih svjetskih selebritija iz svih društvenih sfera, ne samo MMA-ja, a uskoro će po Khabibovu priznanju ugostiti i njega.

Inače, Khabib je i prošli vikend na Bellatoru nastavio svoj sjajan trenerski niz bez poraza, a na svoj popis trenerskih pobjeda dodao je i Usmana Nurmagomedova te Gadzhija Rabadanova pa Rogan i on imaju puno tema za prevrtiti. Jedva čekamo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider