FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
savjeti nisu pomogli

Khabib gledao nokaut svog miljenika: Svi su u Rusiji čekali ovu borbu nakon onog što se dogodilo prošlog Božića

Magomed Ismailov i Vladimir Mineev odradili su dugoočekivani revanš pred očima Khabiba Nurmagomedova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski ljubitelji slobodne borbe napokon su dočekali veliki revanš između Magomeda Ismailova i Vladimira Mineeva. Na večeri AMC Fight Nights 105 u nekadašnjem olimpijskom borilištu u Krasnayi Polyani kraj Sočija Mineev je nokautirao Ismailova i osvojio pojas prvaka srednje kategorije spomenute organizacije.

Njihov revanš dogodio se tri godine nakon što je prva borba završila neriješeno. Godinama se kuhao uzvrat, a onda je prošlog Božića izbila masovna tučnjava u kavezu koju su zakuhala njih dvojica kada su trebali samo promovirati revanš.

Mržnja između ove dvojice potpaljivala se brutalnim uvredama u kojima se nije nikoga štedjelo. Kako to već ide u borilačkom sportu, spektakl je time bio sve veći.

U blizini kaveza aktivno je borbu gledao Khabib Nurmagomedov. Proživljavao je meč dajući savjete Ismailovu iz gledališta, no nije pomoglo. Čak je vodio u prve dvije runde te nanio dosta štete na licu protivnika, no u trećoj rundi se dogodio preokret.

Sve je krenulo devastirajućim udarcem u tijelo na početku runde, a onda je Mineev posve iscrpio protivnika držeći ga na žici posljednju minutu. Sijevnuli su laktovi i serije udaraca, nakon čega se Ismailov srušio i 20 sekundi prije kraja sudac je prekinuo borbu.

''Želio bih se zahvaliti Magi jer smo priredili ovaj spektakl. Htio bih se ispričati njegovoj obitelji, njegovi su rođaci u dvorani, sve je nekako ispalo naopako. Znate, htio bih ovo ponoviti'', poručio je pobjednik.

Ismailov je sam priznao kako ne zna gubiti, a za poraz je optužio svoj krvni tlak.

''Bio sam dobro pripremljen, ali Mineev se pokazao. Ne poštujem ga kao osobu, ali je cool borac. Ne znam gubiti, doma znam razbiti igraču konzolu.''

''Onesvijestio sam se zbog gubitka zraka. Nisam mogao duboko disati. Inače mi se to ne događa, umorim se, ali i dalje idem naprijed. Iz nekog razloga nisam mogao disati'', poručio je Ismailov.

Ruski su mediji i publika oduševljeni nakon borbe. Kažu da su dobili baš ono što se godinama kuhalo, spektakl.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider