FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ponizi, ponizi...

Khabib brutalno spustio Conoru na prozivke: Nema ništa ljepše u ovom sportu...

Irac se u jednom intervjuu dotaknuo Dagestanca, a ovaj mu nije ostao dužan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši MMA borac Khabib Nurmagomedov brutalno je ohladio Conora McGregora koji je ponovo otvorio taj front u intervjuu sa Stephenom A. Smithom. Irski MMA borac priprema se za trilogijski meč McGregor – Poirier na UFC-u 264, a odrađujući medijske obaveze uoči borbe prisjetio se svog starog rivala…

McGregor se nada ponovo uspeti na tron u lakoj kategoriji UFC-a, kojom je Nurmagomedov vladao od 2018. do 2020. godine, karijeru je zaključio s omjerom pobjeda poraza 29-0, a jedna od tih pobjeda bila je u najpoznatijem UFC-ovom meču u povijesti na UFC-u 229 protiv Conora.

Od tog dana nema mira među njima dvojicom, a Conor se u nedavnom intervjuu osvrnuo na njegov omjer za koji smatra da je nerealan:

"Nema ga? A zašto? Pobjegao je sprintajući, usrao se, udebljao i sad glumi okolo. Nije ništa napravio za ovaj sport. Jebeš njegovu ostavštinu u MMA-u", bjesnio je McGregor na svog rivala.

"Kakve veze ima to što nije ni jednom poražen? Nakupio je te pobjede na očevim priredbama. Imao je omjer 13:0, a borio se protiv ljudi s omjerom tri pobjede i šest poraza", nastavio je vrijeđati Conor.

"Tako je došao do skora 20:0. Priznajem mu tri pobjede u UFC-u, sve prije toga je bilo smiješno. Nije mogao spustiti kilograme za vagu, otkazivao je borbe…"

Nurmagomedov inače odbija pričati o Conoru, naprotiv ne želi ni izgovoriti njegovo ime kad se o njemu priča u društvu dagestanskog borca, ali ove McGregorove komentare nije želio propustiti komentirati:

"Nema ništa bolje u ovom sportu, nego odvesti svog suparnika u duboki ocean, reći im što misliš o njima i pustiti ih da tapkaju", poentirao je u stilu Conana barbara…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider