FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bio najveći autsajder

Nestvarna senzacija u UFC-u: "Seljačina koja jako udara" šokirala borilački svijet

UFC Fight Night koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju imao je veliku senzaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas se u Las Vegasu održao UFC Fight Night na kojem je viđenda prvoklasna senzacija u vidu pobjede debitanta koji je borbu prihvatio manje od 24 sata prije nego se ona trebala dogoditi.

Kevin Croom, koji je u prošlosti dobio ugovor s UFC-om ali je isti prije nego je uopće debitirao bio raskinut, slavio je protiv Roosevelta Robertsa i to nakon svega 31 sekunde svog debija. Croom je dobio novu priliku za nastup u UFC-u i to manje od 24 sata prije nego što je cijeli event trebao početi.

Potpisao je ugovor, prošao vaganje, ušao u meč kao veliki autsajder i BOOM - oduševio. Zaradio je bonus od 50 tisuća dolara nakon što je ugušio Robertsa svega 31 sekundu nakon početka borbe.

gol expired Loš start Bilića u Premierligi: Leicester lakoćom uzeo bodove kod WBA divider

Pogodio ga je jednim širokim krošeom koji je srušio Robertsa te ga potom primio u giljotinju i stiskao dok ovaj nije tapkao. Bila je to najbrža pobjeda u debiju u povijesti UFC-ove lake kategorije. 

"Ovo sam čekao 13 godina", rekao je nakon pobjede Croom.

Croomov nadimak je The Hard-Hitting Hillbilly ili u slobodnom prijevodu "seljačina koja jako udara". Dobrodošao u UFC gospodine. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider