FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Neće se (dugo) sjećati debija

VIDEO Kara-France demolirao Garbrandta na debiju u kategoriji muha: Bivši prvak ga provocirao pa brutalno zaspao

Cody Garbrandt trebao je oživjeti svoju karijeru u kategoriji muha međutim nije se dobro proveo u debiju.

Bivši prvak u bantamu Cody Garbrandt debitirao je na UFC-u 269 u kategoriji muha, ali neće se rado sjećati svoje prve borbe u novoj težinskoj kategoriji. Možda neće uopće jer ga je Kai Kara-France demolirao već u prvoj rundi.

Charles Oliveira VIDEO Spektakl za kraj UFC-ove godine: Poirier ponovo ostao kratkih rukava u borbi za pojas, Pena šokirala svijet! divider

Načeo ga je boksačkim tehnikama i prvi put oborio pri samom početku borbe, Garbrandt se uspio vratiti i pokušao spasiti hrvanjem, pokušao čak isprovocirati svog suparnika bahatim govorom tijela, ali uspio je upravo suprotno.

Novozelanđanin ga je ubrzo još jednom spustio na tlo silovitim udarcem u glavu i sudac je uskočio između njih. Velika pobjeda za momčadskog kolegu prvaka srednje kategorije Israela Adesanyje i veliki šok za bivšeg prvaka u novom izazovu u karijeri. Garbrandt je u očajnoj seriji, ima samo jednu pobjedu u zadnjih pet borbi, a Kara-France se ovim nastupom primaknuo još korak bliže borbi za pojas kategorije muha.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider