FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zna se tko je počeo

Kaos uoči UFC 279, White prekinuo presicu zbog masovne tučnjave: ''Ovo se nikad u povijesti nije dogodilo!

UFC 279 dobio je žestoku uvertiru dok je trajala konferencija za medije.

Khamzat Chimaev (Foto: Afp)

Ove nedjelje od 4 sata ujutro gol.hr u izravnom prijenosu donosi prijenos spektakla iz Las Vegasa. UFC 279 predvodi sjajna borba između Khamzat Chimaeva i Natea Diaza.

S jedne strane jedan od najuzbudljivijih boraca današnjice, a s druge UFC legenda u svojoj posljednjoj borbi aktualnog ugovora.

Koliko je ovo zapaljiv dvoboj govori nam i kaos koji je izbio sinoć po lokalnom vremenu u Las Vegasu u vrijeme konferencije za medije. Dana White je morao prekinuti presicu zbog masovne tučnjave koja je bjesnila u backstageu.

''Ovo se neće održati'', obratio se White razočaranoj publici i otkrio im kako je iza njih u tijeku prava ludnica te kako njihovo osiguranje više ne može garantirati sigurnost prisutnih.

''Ispričavam se svima, ovo je i meni jako čudno jer se nikad nije dogodilo u povijesti ove organizacije.''

Pogledajte Lucky Punch: Diaz vs Chimaev

Chimaev i Holland divljali, a onda je naletio i Diaz

Brzo se otkrilo kako su za sve krivi Khamzat Chimaev i Kevin Holland, koji se također bori ovog vikenda. Njih dvojica se ne podnose i sve je eskaliralo kada su sreli okruženi svojim timovima.

''Nije se dogodio samo jedan sukob već nekoliko njih'', objavio je White, a svjedoci tvrde kako je Chimaev inicirao sukob prvi napavši Hollanda.

No dok je trajao taj sukob stigao je Nate Diaz sa svojim timom te je počeo novi sukob tj. više gađanje bocama White kaže kako pripadnici osiguranja nisu mogli biti na dva mjesta u isto vrijeme.

Zato je bivši UFC borac, danas agent Tiki Ghosn pokušao smiriti uzavrele strasti pa je izvukao deblji kraj.

''Tiki je primio kojeg za sve, čak i neke boce kojim su ga gađali. Hvala mu. Nije bilo dovoljno osiguranja, a ljudi u backstageu je bilo previše. Pojačat ćemo osiguranje na sljedećim eventima, ali to je posao kojim se bavimo, tučnjave. Takve stvari se događaju'', poručio je White.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider