FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
HRABAR POTEZ

VIDEO Usman provocirao šefa UFC-a: Cenzurirali su natpis na majici uoči spektakla

Kamaru Usman nosio je majicu na kojoj je pisalo "Ngannou - Cameroon - Africa", a Dana White i društvo nisu mu željeli dati da se reklamira kod njih.

Kamaru Usman (Foto: Screenshot)

Nigerijska noćna mora Kamaru Usman priprema se za obračun s Khamzatom Chimaevim na UFC-u 294, kojeg možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u od 20 sati u subotu.

Bivši prvak u velteru i jedan od najboljih UFC-ovih boraca u novije vrijeme priprema se za svoj pohod na srednju kategoriju, a u tjednu borbe uz skidanje kilograma ima i brojne medijske obaveze.

Islam Makhachev VIDEO Vaganje za UFC 294 donijelo najbolje moguće vijesti: Spektakl je neminovan! divider

Na jednu od njih pojavio se u zelenoj majici, koju je UFC zamutio u Embeddedu na YouTubeu, ali javio se čovjek čije ime nosi – Francis Ngannou. White i društvo nisu željeli promovirati čovjeka koji ih je prije nekoliko mjeseci izdao i prešao u PFL za bolju lovu pa su njegov logo na majici u montaži sakrili.

Na majici je pisalo Ngannou – Cameroon – Africa, a Usman koji je također rođen na Crnom kontinentu nosio ju je kao podršku svom prijatelju i nekadašnjem kolegi iz kuta, no White i društvo nisu im dali reklamu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider