FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obitelj miočić

Kako se opuštaju drugi, a kako Stipe: Rijetke snimke sa suprugom uoči borbe godine

Stipe Miočić ove se nedjelje po hrvatskom vremenu bori za pojas UFC prvaka.

Ryan i Meelah Miočić (UFC Vlog)

Nešto više od godinu dana nakon što je prekinuta njegova rekordna serija obrana UFC prvaka u teškoj kategoriji, Stipe Miočić vraća se borbama u velikom revanšu protiv aktualnog prvaka Daniela Cormiera. Izravni prijenos UFC 241 spektakla gledajte uživo na GOL.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro te u snimci u večernjim satima u programu Nove TV.

UFC na svom kanalu na YouTubeu objavljuje videoblog koji prati borce uoči spektakla u Anaheimu. U prvom dijelu smo mogli vidjeti kako naporno treniraju. Također, mogli smo vidjeti kako Stipi Miočiću u svom automobilu s retrovizora visi malena rukavica u hrvatskim bojama.

U drugom dijeli vloga možemo vidjeti borce u opuštenijem izdanju. Daniel Cormier igra videoigre s prijateljima, dok Stipe sa suprugom i malenom kćerkom posjećuje buvljak. Recimo i kako se Stipe baš i nije proslavio cjenkanjem, jednostavno nije imao srca spuštati cijene.

Supruga Ryan i kćer Meelah (Mila) nisu često u fokusu medija pa su ove snimke obitelji Miočić zapravo prava rijetkost.

Podsjetimo, Miočić je prošle godine izgubio od Cormiera, a mnogi su taj poraz pripisali njegovoj glavi, tj. činjenici da je više razmišljao o supruzi koja je trebala roditi tih dana nego o obrani naslova. Stipi obitelj mnogo znači, što se može vidjeti i iz ovog vloga, no nadamo se da je ovaj put sto posto u meču te da će uspjeti vratiti pojas prvaka.

Američki mediji ovaj su meč proglasili najvećim u povijesti teške kategorije, a vi ga možete gledati na GOL-hr-u i Novoj TV. Izravni prijenos na našem portalu počinje u nedjelju u 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider