FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jedva čekamo

Kakav spektakl! U tjedan dana u ring ulaze Hrgović, Soldić, Milas, Plazibat...

Zaljubljenici u borilački sport mogu uživati u spektaklu.

U samo šest dana skoro svi najbolji hrvatski borci ulaze u ring. Zaljubljenici u borilačke sportove uživati će u nastupima Filipa Hrgovića, Petra Milasa, Roberta Soldića, Antonija Plazibata, Aleksandra Rakasa, Antuna Račića i Sare Smajić.

Tko se bori prvi?

Istog dana u ring ulaze Plazibat (Glory), Soldić, Račić, Rakas i Smjaić u KSW spektaklu.

GLORY 4. rujna

Antonio Plazibat se bori protiv Tarika Khbabeza na Glory 78 priredbi. Radi se o dvoboju dvojice Top 10 boraca na Gloryjevom poretku. Plazibat je sedmi na ljestvici teškaša dok je njegov protivnik na visokom četvrtom mjestu.

KSW 4. rujna

Veliki spektakl u Poljskoj otvara Sara Smajić borbrom protiv Španjolke Alvarez. Nakon nje u petoj borbi večeri bori se Aleksandar Rakas protiv Poljaka Romanowskog. Odmah nakon njega u ring će Antun Račić protiv Poljaka Wiklacza.

U glavnoj borbi večeri nastupa najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić koji brani pojas protiv Čeha Kincla.

BOKS 10. rujna

Samo šest dana nakon u ring ulaze Filip Hrgović i Petar Milas. Hrgović se bori u Austriji u svojoj 13. profesionalnoj borbi protiv Crnogorca Marka Radonjića. Borba će se održati na stadionu u Klagenfurtu pred navijačima.

Navijači također mogu i na meč karijere Splićanina Petra Milasa koji se bori protiv bivšeg olimpijskog prvaka Yoke, a pobjeda bi mu otvorila puno vrata u svijetu boksa. Meč se održava na centralnom stadionu Roland Garrosa u Parizu.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider