FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Neće izdržati ni dvije runde"

Cigano prepun optimizma uoči Miočića, no je li svjestan ovog podatka?

13. svibnja na rasporedu je drugi međusobni okršaj Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa, nakon što je prvi 2014. godine uz puno kontroverze otišao na stranu brazilskog borca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo manje od sedam tjedana ostalo je do UFC-ovog 211 eventa u Dallasu na kojem će američki Hrvat Stipe Miočić braniti svoju pojas prvaka protiv Juniora Dos Santosa. Bit će to drugi okršaj njih dvojice, a u prvom je pomalo kontroverzno pobjedu odnio Cigano nakon sudačke odluke.

JDS tvrdi da ovoga puta spora oko pitanja pobjednika neće biti, jer će Miočić biti poražen prekidom u drugoj rundi.

"Ovoga puta ću ga završiti. Završit ću ga prije kraja druge runde. Neće izdržati dulje od toga i neće biti nikakvih upitnika i nedoumica nakon meča", tvrdi brazilski borac koji je slavio 2014. godine, te objašnjava svoj optimizam.

"Osjećam se dobro i prepun sam energije. Nedavno mi se rodio sin i stvari su konačno na svome mjestu. Nekada to nije bilo tako, a to mi je donosilo negativnu energiju zbog koje nisam bio pravi. Mentalno sam snažniji i svima ću pokazati za što sam sposoban", kaže Cigano.

Za Miočića će to biti druga obrana titule UFC prvaka u teškoj kategoriji, nakon što je u prvoj nokautirao Alistaira Overeema u prvoj rundi. Zanimljivo, posljednja tri protivnika (Arlovski, Werdum i Overeem) nisu izdržali ni jednu rundu s Miočićem u oktagonu. Odakle Dos Santosu toliko samopouzdanja, to samo on zna...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider