FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pun samopouzdanja

Joshua zaprijetio svima: Furyja ću nokautirati, Wildera nadboksati, a Millera prebiti

Anthony Joshua priprema se meč koji ga čeka prvog lipnja u Madison Square Gardenu protiv Amerikanca Jarrella Millera, ali njegov fokus je na drugim borcima.

Anthony Joshua (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Anthony Joshua i Jarrell Miller sučelit će se prvog lipnja u njujorškom Madison Square Gardenu, no u fokusu mladog Britanca nerijetko su Tyson Fury i Deontay Wider. Joshua je tako u razgovoru s The New York Timesom otkrio svoje viđenje potencijalnih dvoboja sa spomenutim dvojcem.

''Fury? Njega ću jednostavno nokautirati. Bez gluposti, neće tu biti ništa od njegovih prednji direkt za prednjim direktom gluposti… Treba samo raditi, raditi i raditi na njemu… Što se tiče Wildera, njega bih bez problema nadboksao. Furyja je malo teže dohvatiti zato ću ga morati malo stisnuti i onda ću moći raditi što god poželim'', poručio je Joshua.

A Miller?

''Jednostavno ću ga prebiti. Nema tu kompliciranja u boksu. Udariš ga jako i zadobiješ njegovo poštovanje. Na početku je samopouzdanje tvog protivnika na 100 posto, no onda ga spuštaš na 80, 60, 40, 20… sve dok im ništa ne preostane. Ako i dalje ostane u igri, onda to pokazuje koliko mu je srce. Da, on je velik tip, no i veća meta. Jasno je da će uzvraćati udarce pa ću morati biti u svom najboljem izdanju'', izjavio je WBA, IBF, WBO i IBO prvak u teškoj kategoriji.

Joshua je prvak svijeta od travnja 2017. godine kada je nokautirao Vladimira Klička u jednom od najboljih boksačkih mečeva 21. stoljeća. Nakon toga je uspješno branio titule prvaka protiv Takama, Parkera i Povetkina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider