FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što će tek biti 1. lipnja...

Kaos na sučeljavanju Joshue i Millera: Amerikanac ga odgurnuo, AJ poručio – "pi*** si i udaraš kao princeza"

Vatreno premijerno sučeljavanje imali su glavni akteri boksačke borbe za titulu prvaka svijeta - Anthony Joshua i Jarrell Miller.

Miller odguruje Joshuu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U njujorškom Madison Square Gardenu prvi su se put oči u oči sučelili aktualni prvak svijeta Anthony Joshua i američki izazivač Jarrell Miller. Bilo je to vatreno sučeljavanje, a potom i konferencija za novinare, na kojoj su se međusobno izvrijeđali do maksimuma.

Prilikom odmjeravanja oči u oči Miller je snažno odgurnuo Joshuu, no nije dobio očekivanu reakciju od britanskog borca, koji je ostao maksimalno smiren. Čak sedam osoba iz osiguranja odmah se stvorilo oko i između dvojice boraca, koji su očito jako nabrijani jedan na drugog. To se posebno može reći za bivšeg kickboksača Millera.

"Dišem, jedem i spavam Anthonyja Joshuu. Imam Anthonyja Joshuu na svojoj pozadini mobitela. Imam fotografiju na svom zidu - Anthonyja Joshuu. Ujutro se probudim i pomislim na Anthonyja Joshuu", rekao je Miller, prije nego što je Anthony krenuo s uvredama.

"Kao prvo on je obična pi*** i nokautirat ću ga 1. lipnja. Bivši je kickboksač i konzument raznih droga. Udara kao princeza i Tyson Fury ga je poslao u nokdaun sedam puta. Udara najslabije u kategoriji teškaša", rekao je Joshua, a onda dobio uzvrat.

"Tvoja mama misli da prilično jako udaram."

Bila je to vatrena presica zbog koje ćemo sigurno dobiti "sočniji" meč za titulu prvaka svijeta 1. lipnja u Madison Square Gardenu.

Joshua je prvak svijeta od travnja 2017. godine kada je nokautirao Vladimira Klička u jednom od najboljih boksačkih mečeva 21. stoljeća. Nakon toga je uspješno branio titule prvaka protiv Takama, Parkera i Povetkina.

Miller je s druge strane bivši kickboksač kojeg je dva puta u karijeri porazio Mirko Filipović, ali je neporažen kao boksač. U 25 odrađenih mečeva upisao je 24 pobjede i remi. Čak je 21 borbu završio nokautom, što dovoljno govori o snazi njegova udarca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider