FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
srce šampiona

Spektakularna, možda i najbolja borba godine: U 20. sekundi potrgao ligamente koljena, a onda prebio suparnika i slavio!

Kandidata za najbolju borbu godine vidjeli smo na ESPN-ovom UFC eventu u Las Vegasu.

U sunaslovnoj borbi UFC on ESPN eventa u Las Vegasu, na kojem su glavnu riječ vodili teškaši Curtis Blaydes i Alexander Volkov, vidjeli smo vrlo vjerojatno kandidata za najbolju borbu godine. Josh Emmett i Shane Burgos odradili su sjajan meč u perolakoj kategoriji, a pobjedu je u konačnici odnio 35-godišnji Emmett.

Ono što je mnoge iznenadilo i šokiralo je činjenica da je pobjednik Emmett u prvih 15 sekundi ozlijedio koljeno, vrlo vjerojatno potrgao križne ligamente. Unatoč tome je nastavio dvoboj, te je na kraju slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

gol expired Bizarne scene na UFC-ovom eventu! Prebijeni borac molio svoj kut da prekine meč, trener ga hladno odbio divider

Tijekom meča Emmett je u nekoliko navrata slao Burgosa u nokdaun i bio blizu završetka, no Burgos je tvrd orah. Uspio je izgurati meč do kraja, no nije se mogao nositi s "bombama" koje je Emmett ispaljivao svako malo.

Mnogi su se borci oglašavali tijekom i nakon meča na društvenim mreža te su hvalili obojicu za predstavu koju su pružili fanovima. Mnogi su njihov okršaj prozvali najboljim u 2020. godini, a jedan od komentara glasio je:

"Želim ih gledati da se bore još milijun puta."

U priloženom videu pogledajte zašto je ovaj okršaj kandidat za jednu od najboljih borbi godine i zašto Emmett kandidira za jednog od kandidata za napad na titulu prvaka.

Curtis Blaydes udara Volkova Curtis Blaydes razbio Volkova i potvrdio da je prvi u redu nakon Ngannoua za borbu protiv Miočića divider

POBJEDA JOSHA EMMETTA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider