FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U zadnji trenutak

Jonesu sinula luda ideja uoči borbe za UFC titulu: ''Mislio sam da me svi mrzite''

Bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, čini sve kako bi popravio imidž varalice koji je zaradio nakon još jednog doping skandala.

Jon Jones s fanovima (Screenshot Instagram)

Jon Jones je nedavno ponovno pao na doping testu, ali opet tvrdi da je nevin. Srećom, ovaj put dobio je podršku USADA-e koja vjeruje da je bivši prvak čist, odnosno da se radi o dopingu zbog kojeg je već odslužio 15-mjesečnu kaznu.

S obzirom na to da je ovo već četvrti Jonesov doping skandal, dok je u međuvremenu imao mnogo problema sa zakonom, ponašanjem i osnovnom sportskom disciplinom, izgubio je podršku dobrog dijela MMA fanova, prenosi Fightsite.

Kako bi popravio taj imidž, Jones je odlučio organizirati brzopotezno druženje s fanovima u Las Vegasu. Na ideju je navodno stigao sam, a čitava organizacija se svela na objavu na društvenim mrežama.

''Što ima ekipa? Danas je 26. prosinac. Upravo mi je sinula luda ideja, nadam se da će na koncu biti i dobra. Želim se sastati s raznim fanovima iz raznih zemalja, raznih dijelova SAD-a, kako bih vam stisnuo ruku. Ono što ću učiniti jest biti zajedno sa svojim trenerima u lobiju hotela MGM Grand. Tamo ću biti od 19:00 do 19:45 sati. Donesite što god želite, ja ću donijeti svoj marker. Potpisivat ću autograme, fotografirat ću se s vama, razgovarat ću i upoznavat ćemo se. Nadam se da ćete se pojaviti. Vidimo se u 19:00 sati, nemojte kasniti jer ću tamo biti samo do 19:45. Već u 20:00 imam trening. Nadam se da ćete doći. Volim vas, vidimo se uskoro'', napisao je Jones.

Kasnije je zadovoljno ustvrdio kako je ova PR akcija uspjela. Nakon druženja s fanovima objavio je kratki raport na Instagramu.

''Puno vam hvala što ste se pojavili i to na u posljednji trenutak organiziranom druženju. Vaša energija je bila nevjerojatna. Mislio sam da me svi mrzite, ali vidim da to nije slučaj'', napisao je Jones, kojega na UFC-u 232 čeka obračun s Gustafssonom za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji.

UFC 232 održat će se 30. prosinca u 4 sata ujutro, a prijenos eventa bit će na GOL.hr-u, te iste večeri u snimci na Novoj TV.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider