FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ON IMA SVOJU VERZIJU

Jon Jones ponovno u problemima: Doping agentica tvrdi da joj je prijetio smrću

UFC-ov prvak teške kategorije izdržao je neko vrijeme bez problema, no to očito nije moglo dugo potrajati.

Jon Jones (Foto: Profimedia)

Nešto više od godinu dana prošlo je od posljednje borbe Jona Jonesa, one u kojoj je savladao Ciryla Ganea te osvojio titulu UFC prvaka teške kategorije.

Još dulje prošlo je od njegovih posljednjih incidenata, ali Jones očito ne može bez problema. Iako, ovog puta nismo sigurni kako prokomentirati ono što se dogodilo kod njegove kuće, posebno ako je istina ono što je on sam izjavio.

Problemi s doping testiranjem

Naime, sve je krenulo time kad je doping agentica otišla na policiju te optužila Jonesa za prijetnje smrću. 

Prema njenoj verziji, ona i kolega došli su kod Jonesa 30. ožujka oko 16 sati, a nakon zvona ih je nepoznata osoba uputila prema garaži. Tamo je izjavila kako su pronašli Jonesa, po njenoj procjeni pod utjecajem alkohola. 

On je prvobitno surađivao, ali onda je došlo do problema kad nije bio u stanju priložiti uzorak urina pa je agentica predložila vađenje krvi. Jones je nakon toga, prema njenoj izjavi, oduzeo njen telefon, snimio agente te im prijetio smrću.

"Zašto ste došli tako rano? Znate li što se događa ljudima koji u moju kuću dođu tako rano? Oni završe mrtvi", citirala je agentica Jonesove riječi.

Jones tvrdi da su bili neprofesionalni, ali negira prijetnje

Nakon što je Jones priveden, on je iznio svoju verziju. Priznao je da je bilo nešto psovki s njegove strane, a prijetnje smrću objasnio je putem društvenih mreža ovako.

"Objavio sam snimku agenata kako napuštaju moj dom. Razmijenili smo high five pozdrav i zagrljaj. Iako sam bio frustriran njihovim neprofesionalizmom, sve je završilo prijateljski, nikakvih prijetnji nije bilo. Tog dana slavili smo kod mene rođendan mog prijatelja i mislim da je potpuno normalno da sam u takvim okolnostima opušten u vlastitom komforu. Moramo dodati kako se agentica ponašala neprofesionalno te je kršila standardne protokole. Kroz 20 godina bavljenja sportom nikad nisam imao takvo iskustvo", napisao je Jones.

On je priložio i snimku sa svoje nadzorne kamere, na kojoj se spomenuti pozdrav uistinu vidi.

Sve se to događa dok čekamo ugovaranje borbe Jonesa i Miočića, koja bi trebala biti najveća borba u povijesti UFC-ove teške kategorije. No, kako vrijeme prolazi, ona isto tako ima sve manje smisla, posebno dok je privremeni prvak Tom Aspinall aktivan i spreman boriti se što češće.

Ispod teksta pogledajte spomenuti video.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider