FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
okrečite Albuquerque

Nakon što je zaustavio uništavanje, najbolji UFC borac napravio novu gestu: ''Ima li ovo sra*e uopće veze s Georgeom Floydom?''

Ponajbolji MMA borac u povijesti protivnik je velikih nereda, a sa svojom ekipom uhvatio se čišćenja i obnove...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SAD je u izvanrednom stanju nakon što su prosvjedi zbog ubojstva Georgea Floyda izmakli kontroli. Prosvjedi su eskalirali u nerede i uništavanje imovine, a jedan od onih koji ne podržava takve postupke jest UFC zvijezda Jon Jones, po službenoj UFC-ovoj listi najbolji pound for pound borac te organizacije.

''Ima li ovo sranje više uopće veze s Georgeom Floydom?!? Zašto tinejdžerska ološ uništava naše gradove??! Kao mladi crnac, vjerujte mi da sam također frustriran, no ovo nije način. Ovako samo otežavamo već ionako tešku situaciju. Ako uistinu volite svoj grad, čuvajte ga. Svi mudriji također morate progovoriti, nazovite svoje članove obitelji i recite im da večeras dođu kući", napisao je Jones uz video na kojem prosvjednicima oduzima sprejeve.

gol expired Jedan od najvećih velikana sporta oštro istupio zbog drame u SAD-u: ''Ovo je buđenje, a problem treba hitno riješiti'' divider

Jones je napravio novi korak kada je izašao na ulice svog Albuquerquea te pomogao u obnovi i čišćenju nakon nereda. Bones je okupio ekipu volontera, a vlasnicima malih poduzeća i obrta ponudio je pomoć u obnovi.

"Puno posla ima na ulicama danas. Ako ste pravi čovjek, pozovite dečke i prionite poslu", napisao je.

Jones je svega jedan dan prije nego što se uključio u događaje koji potresaju SAD objavio da se odriče titule UFC prvaka u poluteškoj kategoriji zbog svađe s predsjednikom organizacije Danom Whiteom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider