FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe ne prije travnja?

Hvalospjevi Jona Jonesa o Miočiću: "Najveći je svih vremena. Zbog toga sam došao"

Jon Jones debitirat će u 2021. godini u teškoj kategoriji UFC-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stigla nam je nova godina u kojoj ćemo u svijetu slobodne borbe, točnije u organizaciji UFC-a, vidjeti debi Jona Jonesa u teškoj kategoriji. On se odrekao titule prvaka u poluteškoj kategoriji i već se mjesecima sprema za velike dečke.

Već se naveliko šuška da predsjednik UFC-a nema namjeru dati meč za zagrijavanje Jonesu u teškoj kategoriji, već ga odmah poslati na pobjednika meča za titulu između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, za koji još nemamo ni datum ni mjesto održavanja.

U razgovoru za američke medije Jones je pozitivno govorio o obojici boraca, posebno o Miočiću koji je najveći teškaš u povijesti.

"Bit ću spreman za bilo kojeg od njih. Oboje borbe su izuzetno izazovne. Stipe, on je najveći teškaš svih vremena. On drži sve statistike i ostvarenja koja to dokazuju. A Francis je jednostavno zvijer kada pogledamo njegovu nokautersku moć, ali i činjenicu da konstantno napreduje. Obje te borbe predstavljaju gigantske izazove, ali po to sam i došao u ovoj fazi svoje karijere", rekao je Jones.

UFC će uskoro objaviti da će na najvećem eventu u ožujku glavna borba večeri biti okršaj Jana Blaczhowicza i Israela Adesanye za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, te je vrlo malo vjerojatno da ćemo na istom eventu vidjeti i teškaški okršaj za titulu.

To znači da bi Miočića mogli čekati sve do travnja...

gol expired Bivši igrač Hajduka i miljenik Torcide objavio emotivnu priču i apel iz okolice Petrinje: Vere se po srušenim krovovima, evo što najviše nedostaje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider