FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
opasan sport

Njeno lice nakon borbe šokiralo je svijet, a sada je pokazala novu ozljedu: Izgleda uznemirujuće

Joanna Jedrzejczyk posvetila se nekim drugim poslovima, a kada se vratila treningu zaradile je teške posljedice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joanna Jedrzejczyk bez borbe je od ožujka prošle godine, nakon što je odradila onu nezaboravnu protiv Weili Zhang, u kojoj je za malo ostala kratka, odnosno nijanse su je dijelile od povratka pojasa prvakinje u svoje vlasništvo. Od početka pandemije nalazi se u Poljskoj te se nije vraćala na Floridu u American Top Team, a jedno vrijeme je smanjila s treningom da bi se posvetila izgradnji svog branda, piše Fightsite.

No, od nedavno je ponovno počela trenirati punim intenzitetom, a neko vrijeme provela je s kolegicom i bivšom protivnicom, Karolinom Kowalkiewicz. Nakon posljednje borbe za titulu prozvala je Rose Namajunas, no prvakinja trenutno nema namjeru po treći se put boriti protiv nje. Uostalom, Joanna je izgubila posljednje četiri borbe za titulu u kojima je nastupila te će vjerojatno morati odraditi nešto što nije napad na pojas, prije nego ponovno dobije tu priliku.

gol expired Veliki povratak: Mnogi su mislili da je poginuo, a uskoro će voziti za šampionsku momčad divider

Nažalost po nju, kad se nakon dužeg izbivanja vratite treningu punog intenziteta, onda dolazi i do ozljeda. Jednu takvu je ona doživjela, a s fanovima je istu podijelila na Instagramu. Riječ je o ozljedi cjevanice, a moramo vas upozoriti kako pogled na nju baš nije ugodan. Srećom, Joanna je brzo reagirala, završila na kirurgiji te će sve na kraju rezultirali kraćim izbivanjem iz dvorane.

Ozljedu možete vidjeti u priloženoj objavi na trećoj fotografiji galerije.

Podsjetimo, nakon spomenute borbe protiv Zhang lice poljske borkinje bilo je potpuno izobličeno i natečeno, a slike nakon brutalnog meča obišle su svijet sporta, pa i šire.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider