FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi imidž

Najnoviji UFC-ov prvak ošišao svoju poznatu frizuru pa otkrio zašto više nema samurajski repić

Jiri Prochazka nedavno je postao prvak poluteške kategorije, ali kaže kako je morao završiti to poglavlje svojeg života i odlučio je odrezati repić po kojem je postao poznat.

Jiri Prochazka i Glover Teixeira (Foto: Afp)

Na UFC-u 275 najpopularnija MMA organizacija na svijetu dobila je najnovijeg prvaka poslije pobjede Jirija Prochazke protiv Glovera Teixeire gušenjem u posljednjoj rundi njihove borbe za pojas u poluteškoj kategoriji.

Jiri Prochazka Češka ima UFC prvaka: Jiri Prochazka ugušio Teixeiru pola minute prije kraja fantastične borbe divider

Češki borac u jednom od kandidata za borbu godine svladao je brazilskog veterana i postao prvi UFC-ov prvak u povijesti svoje zemlje, a njegov pojas prvaka lakoteške dobio je dobrodošlicu od nekoliko desetaka tisuća obožavatelja po povratku u domovinu.

Proslavio se ekscentričnim stilom i osebujnom frizurom

Escentrični prvak poznat je sad diljem svijeta, a zbog svog ekscentričnog i nekarakterističnog stila prvilači sve više pažnje. Privlačio ju je dosad i osebujnom frizurom, odnosno kako ju on zove "svojom antenom", samurajskim repićem koji je nosio dok se uspinjao ka vrhu poluteške kategorije UFC-a.

gol expired Jiri Prochazka ide po UFC naslov: ''Inspirirali su me Cro Cop i Schwarzenegger'' divider

"Ošišao sam se jer sam morao zaključiti jedno poglavlje svog života. Sad mogu krenuti iznova s novom energijom, na novom valu, iskreno", rekao je najpoznatijem svjetskom MMA novinaru Arielu Helwaniju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider