FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
idemooooo

Javio se Stipe Miočić i najavio veliku promjenu: Ne da nije kraj nego jedva čekamo što slijedi

Bivši UFC prvak Stipe Miočić uputio je poruku navijačima i sljedećim protivnicima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nego što smo u Jacksonvilleu vidjeli UFC 261, koji je odmah proglašen jednim od najboljih eveneta svih vremena, putem društvenih mreža se navijačima javio dugogodišnji prvak u teškoj kategoriji i još uvijek najbolji teška svih vremena, Stipe Miočić.

Nakon što je krajem prošlog mjeseca izgubio pojas od Francisa Ngannoua, Stipe se javio uoči povratničkog eventa s navijačima i tako dodatno napumpao atmosferu UFC fanova ovog vikenda.

"Kažete Stipe na 113,5 kg? Dobro da ste spomenuli…Probudio sam se s osjećajem kao da ću postati najgora noćna mora svima'', objavio je Stipe uz fotografiju kako naporno trenira.

gol expired VIDEO: Usman brutalno nokautirao Masvidala, pet nevjerojatnih završetaka u jednoj od najboljih UFC večeri u povijesti! divider

Aludirao je Miočić na činjenicu da je imao tek 106 kilograma u borbi s Ngannouom što neki smatraju pogrešnom odlukom. Miočić se očito vraća na puno veću kilažu s kojom će dočekati svoju sljedeću borbu.

Stipe se ne oprašta još od karijere i bit će zanimljivo vidjeti koga će dobiti sljedećeg. Francis Ngannou će se najvjerojatnije boriti tijekom sljedećih mjeseci protiv Derricka Lewisa koji je plan B UFC-a zbog natezanja oko plaće za borbu s Jonom Jonesom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider