FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mora da se šali

Slavni trener Khabiba i Cormiera uvjeren da će Jon Jones razbiti Miočića: "Bit će sjajan"

Vjerujete li da bi Jon Jones mogao lakoćom slaviti protiv UFC-ova rekordera Stipe Miočića, najboljeg teškaša u UFC-ovoj povijesti?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni trener AKA akademije, odnosno MMA-ove borilačke škole u SAD-u, Javier Mendez iznio je zanimljivo razmišljanje o teškoj kategoriji, u koju je nedavno ušao po mnogima najveći MMA borac svih vremena - Jon Jones.

Bivši trener umirovljenih boraca Khabiba Nurmagomedova i Daniela Cormiera smatra da će Jones razbiti apsolutno sve borce u kraljevskoj kategoriji UFC-a te da bi mu jedine probleme mogao stvoriti - Francis Ngannou.

"Mislim da će biti sjajan. On je jako dobro sve proračunao. Izuzetno je pametan i ima supervisok IQ kada je borba u pitanju. Točno zna što treba raditi u određenom trenutku i bit će sjajan. Jedina osoba koja bi mu mogla stvoriti probleme je Ngannou zbog svoje veličine i snage. Ngannou je problem za sve, ali osim njega mislim da bi Jones razbio apsolutno sve", smatra Mendez.

gol expired Jon Jones "na aparatima" nakon što je UFC ispunio Khabibovu želju: "Ovo je broj 1 sr*nje" divider

Drugim riječima, slavni trener uvjeren je da će Jon Jones razbiti i Stipu Miočića, apsolutnog rekordera i najboljeg borca kojeg je teška kategorija ikada vidjela.

Podsjetimo, Miočić je u dva navrata slavio protiv njegova borca Cormiera, koji je u jednom trenutku držao dva naslova prvaka, a bolji od njega u također dva navrata bio je i Jon Jones. Obojica su po jednom nokautirali i jednom slavili sudačkom odlukom, s tim da je jedna Jonesova pobjeda poništena zbog dopinga.

Stipe Miočić i Francis Ngannou (Foto: AFP) Predsjednik UFC-a otkrio karte: Znamo mjesec velikog revanša Miočić – Ngannou divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider