FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
potez istinske legende

Japanci otkrili gospodski potez Cro Copa nakon borbe: Što se sprema za Staru godinu?

Mirko Filipović još će nam jednom napraviti zagrijavanje za doček Nove godine.

Cro Cop - Roque Martinez

Borilačka legenda iz Privlake kraj Vinkovaca Mirko Filipović još će jednu Novu godinu dočekati u svojoj drugoj domovini. Cro Cop bi se trebao boriti na Rizin 14 spektaklu posljednjeg dana 2018. godine u Saitama Super Areni, no ime protivnika još nije objavljeno.

Rizin je zato objavio najbolje trenutke s prošlog eventa krajem rujna na kojem je Mirko slavio protiv Roquea Martineza. U izravnom prijenosu na GOL.hr-u mogli ste vidjeti kako je američki borac s pacifičkog otočja Guam zadobio gadnu posjekotinu nakon jednog Mirkova udarca, a krvi je bilo toliko da suci nisu dozvolili nastavak borbe.

''Pokazao sam da se mogu boriti s njim, ali, na kraju, ovo je ipak bio moj poraz'', rekao je nakon tog meča Martinez, kojeg je trener uvjeravao da nije izgubio.

Sigurno mu je bilo drago kad mu je nakon meča u svlačionicu ušao sam Cro Cop. Stisnuo mu je ruku i rekao:

''Zaslužuješ revanš. Možda već za Staru godinu.''

Martinez je zahvalio legendi koja je napravila potez vrijedan poštovanja. Hoćemo li uistinu vidjeti revanš za Staru godinu ili će Mirko ipak dobiti nekog novog protivnika, Rizin će otkriti uskoro.

Kako god, krajem godine čekaju nas dva spektakla. Prvo u nedjelju 30. prosinca UFC 332 na kojem se vraća Jon Jones, a onda u ponedjeljak prije podne na Staru godinu još jedna Cro Copova borba!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider