FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sjajan nastup

VIDEO Trušček je bio doveden kao janje na klanje, ali to je situacija na koju je navikao

Ivica Trušček na povratku u češki Oktagon pobijedio je Cihada Akipu.

Najbolji svjetski MMA borci za vikend će se susresti u Anaheimu na sjajnom UFC-u 298, koji će predvoditi Alex Volkanovski i Ilia Topuria, a dok čekamo njih malo skeniramo domaću scenu.

Hrvatski borac Ivica Trušček vratio se u Oktagon i rutinski pobijedio grlatog Cihada Akipu. Njihova borba imala je burnu uvertiru na posljednjem sučeljavanju, ali hrvatska MMA ikona zadržala je mirnoću i sve eventualne frustracije s njemačkim borcem riješila na parteru.

Akipa je izdržao ni dvije pune runde "Terrora" pa tapkao na giljotinu. Voditelji Lucky Puncha oduševljeni su Truščekovim nastupom i njegovom prvom pobjedom poslije dva uzastopna poraza.

"Činilo se kao da je Ivica doveden kao janje na klanje, ali ta situacija njemu nije ništa novo", istaknuo je Vlado Boban.

"On je svu tu energiju iskoristio pametno, nije primio dva udarca cijeli meč i ugušio je suparnika giljotinom", komentirao je Zelg.

"Uživam u njegovim borbama, a najviše uživam u njegovim intervjuima poslije borbe. Ivica je jako duhovit, pun je života, živi novu mladost. Sretan sam zbog njega što uživa i što se bori", podvukao je Pokrajac.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima vezanima za domaću i inozemnu MMA scenu, pronađite u novoj epizodi Lucky Puncha.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX