FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sretno Ivane!

Igrao nogomet 10-ak godina, a danas je jedan od najboljih hrvatskih boraca

"Ja sam završio u ovom sportu sasvim slučajno. Na nagovor brata došao na prvi trening i evo zadržao se do dan danas i planiram još do dugo u budućnosti", kaže Ivan Erslan.

Ivan Erslan (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Erslan jedan je od najboljih hrvatskih boraca slobodnim načinom. Bori se u poluteškoj kategoriji, a ovo je njegova priča.

"Ja sam završio u ovom sportu sasvim slučajno. Na nagovor brata došao na prvi trening i evo zadržao se do dan danas i planiram još do dugo u budućnosti. Moja profesionalna karijera je počela 2013. godine, prije toga ništa igrao sam nogomet 10-12 godina. Imam osam mečeva i to je to", kazao je Erslan za Dnevnik Nove TV, otkrivši kako se on kao profesionalni borac nosi s pandemijom koronavirusa i nedostatkom borbi.

"Profesionalni borac u Hrvatskoj nije lagano biti. Cijeli svijet je stao, tako i nama borbe, a plaćeni smo kad se borimo, nemamo plaću mimo evenata. Tako da nekako preživljavamo do sljedeće borbe, nikome nije lako, nećemo se žaliti, od toga nema ništa."

A evo kako izgleda njegov tjedan:

"Radni tjedan kreće u ponedjeljak. Ponedjeljak, utorak i srijeda dva treninga dnevno. Četvrtak ujutro odmor, popodne trening. Petak dva treninga i subota jedan, pa onda nedjelja jedan pa odmor."

Erslan svoju formu brusi s Igorom Pokrajcem.

"Igor i ja smo imali dobar odnos na treningu, imali smo vatreno upoznavanje. Na prvom treningu mi je slomio nos. Rekao sam mu, vratit ću se, vidjet ćemo se još. I evo od 2014. trajemo zajedno, treniramo, imamo dobar odnos i veliki smo prijatelji."

"Zadnji moj meč je bio u Zagrebu, u punoj Areni. I tu sam pobijedio Španjolca. Kako stvari stoje, korona je prolongirala moj nastup u KSW-u, tako da ću morati čekati 11. mjesec nastup a onda možete očekivati velike vijesti. Taj bi nastup trebao biti u Areni Zagreb kako stvari sada stoje. Vidim sebe kao prvaka KSW-a u skoroj budućnosti, a onda ćemo vidjeti što dalje. Bitno mi je da sam neporažen, u dobroj organizaciji nastupam. Na dobrome sam mjestu da napravim velike stvari", zaključio je Erslan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider