FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
snimile ga kamere

VIDEO UFC-ova nova zvijezda izgubila živce i brutalno pretukla pjevača u kafiću

Ilia Topuria nedavno je postao jedan od vodećih izazivača u perolakoj kategoriji UFC-a, ali čini se kako ima ozbiljnih problema s kontrolom emocija.

Ilia Topuria (Foto: Screenshot)

Nova UFC-ova zvijezda u perolakoj kategoriji, gruzijski Španjolac Ilia Topuria još na konferenciji za medije uoči UFC-a 282 pokazao je kako ima tanke živce zakačivši se sa Seanom O'Malleyjem, a sad je isplivala snimka koja potvrđuje kako ima problema s tankim živcima.

Naime, snimljen je u jednom kafiću u Španjolskoj kako je brutalno pretukao tamošnjeg pjevača Omara Montesa. Očevici tvrde kako su se prije tučnjave nešto verbalno zakačili, a sve je kulminiralo fizičkim obračunom koji je zabilježen na snimci koja je preplavila društvene mreže.

Inače, Topuria je u svojem posljednjem nastupu na UFC-u 282 imao najveći ispit u karijeri i prošao ga je besprijekorno pregazivši Brycea Mitchella, koji se do tog meča također rapidno uspinjao po ljestvici UFC-ove perolake kategorije. No Topuria ga je zaustavio i lansirao se među vodeće izazivače za pojas u toj kategoriji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider